Vacature: Internationaal Sales Support

Jij bent de schakel tussen de internationale salesteams en het internationale marketingteam van Bechtle AG. Dat is een hele klus, want dat doe je voor maar liefst 14 entiteiten binnen 11 Europese landen. Daar draai jij je hand niet voor om, want jij wordt gedreven door commercieel succes en krijgt energie van een goede uitdaging. Je bent dan ook onze steun en toeverlaat: een échte procesbewaker. Offertes zijn bij jou in goede handen en je zorgt ervoor dat marketing leads snel en kwalitatief worden opgevolgd.

Je grootste uitdaging

Als Internationaal Sales Support ben je het eerste aanspreekpunt voor salesteams en prospects en ben je verantwoordelijk voor leadopvolging. Je analyseert de behoefte van de salesteams en voorziet hen van advies. Je bent dan ook betrokken bij het bedenken en uitwerken van salesacties. Je denkt mee over marketingactiviteiten en je zorgt ervoor dat het CRM-systeem up-to-date blijft. Als onderdeel van een klein team heb je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je bent het aanspreekpunt voor de klant, de interne organisatie én het hoofdkantoor in Duitsland. Daarnaast onderhoud je ook nauwe contacten met externe partners, en prospects. Kortom: een veelzijdige functie waarvoor je van (bijna) alle markten thuis moet zijn! Ga jij de uitdaging aan?

Welke eigenschappen bezit je?

Wat is jouw achtergrond?

Wat zijn jouw sterke punten?

Waarom wil je bij ons werken

Kies vooral NIET voor ons als je

Interesse?

Solliciteer direct en stuur je motivatie en cv naar vacatures.nl@arp.com. Wil je meer weten over de vacature? Neem gerust contact op met Myrthe Caelen, onze Corporate Recruiter. Bel of app haar op +31 (0)615624362.

Wie is ARP?

ARP is al 30 jaar de snelle en betrouwbare partner op het gebied van IT-Solutions. Wij leveren niet alleen IT-producten, wij bieden totaaloplossingen op maat. Onze consultants zijn gespecialiseerd in de vakgebieden Networking & Security, Server & Storage, Workplace & Mobility en Printing & Imaging.

Wij geloven dat technologie onze klanten grote kansen biedt om voorop te lopen in de razendsnel veranderende wereld. Wij maken het hen gemakkelijk die kansen te benutten met nauwkeurig op elkaar afgestemde ICT-oplossingen die lang actueel blijven. Onze jarenlange ervaring maakt dat we niet proberen, maar presteren. Meer weten? Kijk eens op www.arpsolutions.nl