#
Samen kiezen voor groei

Armand vertelt hoe...

‘’Mijn dag is geslaagd als ik iemand zie groeien.’’

Naam: Armand Eggen
Huidige functie: Team Manager Repair
In dienst sinds: 1 januari 2020

“Ik haal veel energie uit het coachen van collega’s en ze verder te laten groeien. De groeimogelijkheden bij ARP zijn even divers als onze producten.”

Hoe ziet jouw dag eruit?

Mijn dag is zeer gevarieerd en omvat een mix van vergaderingen, het bespreken van cases en reparaties met het team, en het zoeken naar oplossingen. Het team en ik worden continu uitgedaagd om nieuwe dingen te ontdekken. Daarnaast krijgen we ook vragen van verschillende entiteiten van onze moederorganisatie Bechtle, waarbij ik samenwerk met Services MT om passende antwoorden te vinden. De afwisseling in mijn werkzaamheden en de uitdagingen die ik tegenkom, maken elke dag weer boeiend.

Wat maakt je functie bijzonder?

Mijn functie bij ARP is vooral bijzonder vanwege de diversiteit, het coachen van collega's en het stimuleren van teamontwikkeling. Elke dag probeer ik ervoor te zorgen dat iedereen in het team zich blijft ontwikkelen en vanuit hun eigen kracht verder kunnen groeien. Toen ik begon bij Repair, repareerden wij twee merken. Het is inspirerend te zien hoe we sindsdien zijn gegroeid, inmiddels repareren wij voor Apple, Samsung, Microsoft, HP, Dell en Lenovo.

Hoe heeft ARP jou verrast?

ARP heeft me verrast door als bedrijf echt naar de persoon te kijken. Na mijn start in 2020 bevond ik me in een zoekende fase binnen de nieuwe omgeving, terwijl we werden geconfronteerd met de uitbraak van het coronavirus. Ondanks deze uitdagingen en de omvang van het bedrijf is er aanzienlijke aandacht voor het welzijn van de medewerkers. De balans tussen werk en privé is goed en ARP geeft me de vrijheid die balans zelf te vinden.

Tips voor nieuwe collega’s

Voor nieuwe collega's is het belangrijk te begrijpen welke dienstverlening ARP biedt en waar het bedrijf naartoe wil. Onze toekomstvisie en de diversiteit aan diensten die we aanbieden, bieden talloze mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. Collega's kunnen bijvoorbeeld doorgroeien van Customer Service naar DAAS. Je krijgt bij ons echt tal van groeikansen.

Kernwaarden omschreven door Armand

Ambitie

Iemand met intrinsieke motivatie die oprecht gedreven is om voortdurend te streven naar groei.

Vertrouwen

Iemand die integer is, respectvol met anderen omgaat en open is.

Verantwoordelijk

Iemand die zijn taken correct uitvoert, verplichtingen nakomt en eigenaarschap weet te nemen.