#
Samen kiezen voor groei

Pim vertelt hoe...

“Ik krijg het vertrouwen mijn eigen ding te doen.”

Naam: Pim Hermans
Huidige functie: Supervisor Logistics & Services
In dienst sinds: 20 oktober 2008

"De afgelopen 15 jaar zijn voorbijgevlogen, ik ervaar ARP als een plek waar ik mijn eigen pad kan bewandelen en veel vrijheid krijg. Deze baan past perfect bij mijn work-life balance."

Waarom heb je voor ARP gekozen?

Dat is al ruim 15 jaar geleden gebeurd. Ik ben hier begonnen via een uitzendbureau en ben na een jaar rechtstreeks in dienst getreden. De afgelopen jaren zijn voorbijgevlogen door de fijne sfeer en de vele activiteiten die we samen ondernemen. Ik ervaar ARP echt als een fijne werkplek waar je jouw eigen ding kan doen en veel vrijheid krijgt.

Hoe ziet een typische werkdag eruit?

Mijn dag start altijd met het controleren van de planning, eventuele escalaties of andere prioriteiten. Daarna zoek ik de collega’s op de vloer op en bespreken we de voorgaande dag en de planning van vandaag. De rest van de dag is een mix van taken en vooral inspelen op wat er op mij afkomt. Ik werk nauw samen met veel verschillende afdelingen. Ik word daardoor nog elke dag uitgedaagd en dat vind ik enorm belangrijk.

Hoe past deze baan bij je privéleven?

Op dit moment past het heel goed. Ik werk parttime en kan het werken bij ARP daarom goed combineren met mijn passie sport. Naast mijn werk bij ARP, geef ik namelijk ook één dag per week training op een sportschool en werk ik als persoonlijke coach. Mijn passie en kennis deel ik graag met mijn collega's. Ik ben dan ook kartrekker van ons Choose Fit programma, waarbij we ons richten op het bevorderen van het welzijn en de vitaliteit van onze ARP'ers. In het kader van dit programma geef ik bijvoorbeeld om de week boxercise  aan onze collega’s.