#
Samen kiezen voor groei

Lotty vertelt hoe...

“Winnen of verliezen doe je samen met je team.”

Naam: Lotty Goederond
Huidige functie: Bidmanager
In dienst sinds: 1 juni 2022

“Bij ARP voelde ik me direct thuis door de perfecte balans tussen zelfstandigheid en ondersteuning, terwijl de gezamenlijke gedrevenheid om tenders te winnen een motiverende werkomgeving creëert.”

Hoe heb jij de start bij ARP ervaren?

Er kwam veel informatie op me af, maar het was een goede balans tussen meteen aan de slag gaan en het ontvangen van ondersteuning. Dit stelde me in staat direct bij te dragen aan het team, waardoor ik me meteen op mijn plek voelde.

Hoe heeft ARP je verrast?

ARP heeft me aangenaam verrast door de investering in collega’s. Er wordt veel gedaan om ons te ondersteunen en te laten groeien. De vrijheid die we krijgen om ons werk op onze eigen manier te doen, laat zien dat je veel vertrouwen krijgt.

Wat maakt het werken bij ARP echt leuk en bijzonder?

De flexibiliteit en het vertrouwen dat we krijgen is heel prettig. We zijn allemaal gedreven te winnen en resultaten te behalen, en we delen zowel de overwinningen als de tegenslagen als team. De gemotiveerde en enthousiaste collega's waarmee ik mag samenwerken maken echt het verschil.

Wat moeten sollicitanten weten over werken bij ARP?

Het is belangrijk te weten dat de cultuur bij ARP open en gezellig is, met veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Doorgroeimogelijkheden zijn goed bespreekbaar en er wordt echt naar je geluisterd als individu tijdens het sollicitatieproces. Dat geeft een enorm gevoel van vertrouwen. Hier wordt echt gekeken naar de persoon en hoe je past binnen de organisatie.

Kernwaarden omschreven door Lotty

Ambitie

Voor mij staat ambitie gelijk aan de gedrevenheid om samen met het team tenders te willen winnen. Elke dag werken we hier naartoe, en het voelt als een wederzijdse verantwoordelijkheid om dit te realiseren.

Vertrouwen

Vertrouwen betekent voor mij de flexibiliteit om zelf te bepalen hoe en wanneer ik mijn taken uitvoer, wetende dat mijn inspanningen gewaardeerd worden en bijdragen aan het succes van het bedrijf.

Verantwoordelijk

Verantwoordelijkheid betekent voor mij dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn resultaten, met de wetenschap dat fouten maken mag, zolang ik maar mijn verantwoordelijkheid neem om ze recht te zetten.