#

MVO - Duurzaamheid

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en duurzaamheid in de ICT zijn een essentieel onderdeel van onze bedrijfsvoering. ARP gaat aandachtig en vooruitstrevend om met MVO aspecten waar wij als organisatie invloed op uit kunnen oefenen. Wij zijn ervan overtuigd dat groei van onze organisatie alleen tot stand komt door verantwoordelijkheid te nemen op het gebied van duurzaamheid. Dit doen we door goed voor mens, maatschappij en milieu te zorgen.

Duurzame bedrijfsvoering is onlosmakelijk verbonden met ARP.

MVO-beleid

We blijven onszelf voortdurend uitdagen én verbeteren met ons heldere MVO-beleid, waarin duurzaamheid centraal staat. Dit beleid licht uit waar wij als organisatie voor staan, wat we doen op het gebied van MVO, wat onze doelen zijn en op welke wijze we deze behalen. Het duurzaamheidsbeleid wordt telkens voor twee jaar bepaald. Zo hebben we de afgelopen jaren al een duidelijke positieve impact gehad op het gebied van MVO en hebben we nieuwe verbetermaatregelen vastgesteld tot en met eind 2024.
 
Bij ARP vertellen we graag de waarheid en niet alleen een mooi verhaal. Daarom is ons MVO-beleid volledig beoordeeld op Transparantie, Impact en Management door FIRA Sustainability, in samenwerking met MVO-Register. Op ons kun je vertrouwen, ook als het gaat om duurzaamheid in de ICT.
 
Wil je meer weten? Ons volledige MVO-beleid is weergegeven in ons MVO-rapport. Klik op de button om het volledige rapport in te zien.

CO2-reductie

Een belangrijk onderwerp binnen ons MVO-beleid is CO2-reductie. ARP is in het bezit van een CO2-bewust certificaat niveau 3. Ons managementsysteem voor CO2-bewust handelen voldoet aan niveau 3 van het handboek CO2-prestatieladder. Wij brengen onze footprint periodiek in beeld en op basis van deze inzichten worden maatregelen genomen om onze CO2-uitstoot steeds verder te reduceren.

Verder lezen? Klik dan hieronder. 

CO2-reductie

Duurzame oplossingen

Wil jouw bedrijf ook een sterke bijdrage leveren aan duurzaamheid in de ICT? Lees dan via de onderstaande button meer over onze duurzame oplossingen, zowel binnen projectmatige als transactionele samenwerkingen.  

Kies voor duurzaam

De ARP duurzaamheidsvideo

Neem contact op

Ga gerust het gesprek met ons aan en neem contact met ons op via onderstaande button.