#
ARP Nederland

IT Solutions

ARP is voor jou dé partner op het gebied van IT Solutions. Je kunt bij ons terecht voor oplossingen op het gebied van Device as a Service, IT Infrastructure en Hybride Werken. Benieuwd wat dit voor jou kan betekenen? Lees dan hieronder verder. 

Device as a Service 

Ons koopgedrag als consumenten verandert, maar ook de manier waarop we zakendoen. Net zoals je als consument kiest hoe je producten en diensten afneemt, heb je die keuze als zakelijke klant nu ook als het om IT gaat. Daarmee is het IT landschap drastisch veranderd. Want dat vraagt niet alleen om meer flexibiliteit en maatwerk, maar ook om een nieuw businessmodel. Device as a Service, afgekort naar DAAS, is daarop het antwoord.

Lees verder
Visual_IT_DAAS-bg.png
Visual_IT_Infrastructure_Thumbnail.png

IT Infrastructure 

Creëer stap voor stap een waterdichte omgeving met een veilige IT Infrastructure. Als organisatie kun je niet meer zonder een sterk WiFi-netwerk of optimaal ingericht datacenter. Security en een efficiënt databeheer beheer staat hierin centraal. Want jij bepaalt wie er op jouw netwerk komt én welke data essentieel is om op te slaan en te verwerken. Met onze slimme security propositie en server oplossingen bouwen we samen een IT Infrastructure dat klaar is voor de toekomst.

Lees verder

Hybride werken

Voor de IT afdeling brengt het hybride werken heel wat veranderingen met zich mee. Met behulp van de nieuwste technologieën zijn we creatiever geworden in hoe en waar we werken. Ondersteuning vindt plaats op afstand en de servicedesk moet langer bereikbaar zijn. Ook moet je als organisatie beslissingen nemen over zaken zoals cloud-activering van software, IT security voor het home office en het verdelen van de werkplekken. Het is duidelijk dat we in de toekomst steeds meer hybride gaan werken. Maar hoe faciliteer je dit voor je werknemers? Wij helpen je op weg.

Lees verder
Visual_IT_Collab-bg.png

Mobile Device Management

Een goede MDM-oplossing is tegenwoordig onmisbaar voor effectief werkplekbeheer. Vooral nu het gebruik van persoonlijke en zakelijke apparaten door medewerkers steeds gebruikelijker wordt. Het beveiligt gevoelige bedrijfsinformatie en -bestanden, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor naadloos beheer en actuele instellingen van alle apparaten. Ontdek meer over de mogelijkheden, voordelen en uitdagingen van MDM.

Lees verder