#

Ga voor een beheersbare en veilige IT infrastructure

Voor je organisatie is jouw netwerk de levensader. Maar bij het opzetten van een netwerkomgeving komt meer kijken dan je denkt. Want je wil een gebruiksvriendelijk en snel netwerk, dat óók veilig is. Op basis van jouw wensen en eisen kijkt ARP hoe je jouw netwerk nog verder kunt optimaliseren. Zo krijg je een gepersonaliseerde roadmap voor jouw organisatie. Hiermee zorgen we ervoor dat jouw netwerk klaar is voor de toekomst. 

Neem contact op met onze IT infrastructure specialist.

Modern wifi

Maak als bedrijf altijd gebruik van de ax-standaard (wifi 6) op het gebied van wifi oplossingen. Hiermee gaat de snelheid van de verbinding omhoog en kunnen er veel meer devices tegelijkertijd een hoge snelheid halen. 

Afhankelijk van hoe jij je wifi-omgeving gebruikt en welke inrichting hier het beste bij aansluit adviseert ARP een passende oplossing. De verschillende designs die we hier in adviseren zijn Controller based, Controllerless en Cloud managed.

Vijf veelvoorkomende wifi fouten
IT_Infra_wifi.png
IT_Infra_core_access_laag.png

Core / access laag switching 

Een betrouwbare en effectieve switching omgeving is een belangrijk fundament van iedere organisatie. Dit geldt zowel voor de core als access laag en de integratie binnen deze omgeving.

Een aantal belangrijke onderdelen hierin zijn redundancy, juiste koppelingen met hoge bandbreedte en het toepassen van automatisering. Deze elementen zorgen ervoor dat jouw bedrijf altijd door blijft draaien, ook in het geval van uitval. 

Network Access Control  

Met Network Access Control krijg je grip op alle IP gebasseerde devices die connectie maken met jouw bekabelde of draadloze netwerk. Zo stel je het toegangsbeleid van je organisatie centraal. Denk hierbij aan checks of de nieuwste anti-virussoftware geïnstalleerd is en of er bekende kwetsbaarheden aanwezig zijn.

Dat houdt in dat een gebruiker altijd het gewenste toegangsniveau krijgt, ongeacht waar of wanneer diegene verbinding maakt met je netwerk. Na een aantal beveiligingschecks bepaalt je systeem automatisch of het toegang verleent tot jouw netwerk.  

Lees ons blog ''Network Access Control''
template_icon_NAC.png
#

Meer weten?

Neem contact op met Mark Jongen, Solution Specialist Datacenter.

Powered by