#
ARP Nederland

Ontdek onze gecertificeerde en duurzame B2B trade-in mogelijkheden

Is het tijd om je werkplekken of mobiele telefoons te moderniseren? Of heb je nog gebruikte devices liggen waar niets meer mee gedaan wordt? Dan wil je jouw huidige apparaten op een milieuvriendelijke en veilige manier afvoeren. Hiervoor heb je een betrouwbare IT-partner nodig die jou duidelijkheid en inzicht geeft in het proces. Wij zorgen voor een veilige afvoer, data wiping met certificaten en een eerlijke restwaarde voor jouw gebruikte apparaten.

Vul jouw gegevens in en ontvang direct een indicatie van jouw restwaarde. Let op: ons inruilprogramma is enkel B2B gericht. Particulieren kunnen hier helaas geen gebruik van maken en particuliere aanvragen zullen dan ook niet in behandeling worden genomen.

Nu starten met trade-in!

Wat is trade-in?

Trade-in van IT-apparaten verwijst naar het proces waarbij je je gebruikte apparaten, zoals smartphones, laptops of tablets, inruilt aan een gespecialiseerd bedrijf. In ruil daarvoor ontvang je de restwaarde of je kiest ervoor om de restwaarde direct te investeren in de aankoop van nieuwe apparatuur. Het wordt ook wel IT Asset Disposal (ITAD) genoemd.

Door te kiezen voor trade-in, profiteer je van de voordelen op het gebied van beveiliging, duurzaamheid en restwaarde, terwijl je bijdraagt aan een efficiënter gebruik van middelen en een vermindering van elektronisch afval.​​​​​​

Streamer_MR_ARP_algemeen.png

Veiligheid

Bescherm je gevoelige data optimaal


Als je gebruik maakt van ons trade-in proces, hoef je je geen zorgen te maken over het lekken van gevoelige informatie. Alle ingeruilde apparaten doorlopen een gecertificeerde procedure voor gegevensverwijdering, inclusief certificaat. Zo ben jij ervan verzekerd dat je gevoelige bedrijfsdata niet in verkeerde handen valt.

Duurzaamheid

Geef je apparaten een tweede leven


Door je oude IT devices in te ruilen, draag je bij aan het verminderen van elektronisch afval en het behoud van onze planeet. We repareren de devices namelijk voor hergebruik of we hergebruiken componenten, waardoor e-waste wordt teruggedrongen. Is dit niet mogelijk, dan verwijderen we de hardware op een maatschappelijk verantwoorde manier.

Restwaarde

Ontdek de verborgen waarde van je IT


Wist je dat je oude laptops en smartphones meer waard zijn dan je denkt? Veel organisaties onderschatten de restwaarde van hun gebruikte devices. We bieden je een eerlijke en transparante beoordeling van de waarde van je gebruikte IT-apparatuur. Zo ben je verzekerd van de beste resale-waarde voor je apparaten.

Inruilen van je IT-apparaten

Het trade in proces is eenvoudig: je levert je gebruikte apparaten bij ons in. Wij evalueren de staat van de apparaten op basis van enkele factoren zoals merk, model, leeftijd en cosmetische conditie. Vervolgens wordt er een waardebepaling gedaan, waarbij je een eerlijke prijs ontvangt voor je apparaten. Zo kopen wij jouw hardware in.

Let op: ons inruilprogramma is enkel B2B gericht! Particulieren kunnen hier helaas geen gebruik van maken.

Vraag waardebepaling aan

Waarom ARP Nederland

Met meer dan 30 jaar ervaring in de IT-branche zijn wij jouw betrouwbare partner voor het inruilen van je gebruikte devices. Wij hanteren we een eerlijke waardebepaling en zorgen we voor een veilig en gecertificeerd trade-in proces, inclusief certificaten. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij ons. We repareren en hergebruiken zoveel mogelijk apparaten en onderdelen en zorgen voor een milieuvriendelijke afvoer. Zo dragen we bij aan de vermindering van e-waste. 

  • Eerlijke waardebepaling
  • Veilig en gecertificeerd
  • Duurzaam proces
  • Meer dan 30 jaar ervaring in IT

Wil je weten hoeveel jouw IT waard is?