IT Solutions

Device as a Service

#

Een vast bedrag per werkplek per maand

Ons koopgedrag als consumenten verandert, maar ook de manier waarop we zakendoen. Net zoals je als consument kiest hoe je producten en diensten afneemt, heb je die keuze als zakelijke klant nu ook als het om IT gaat. Daarmee is het IT landschap drastisch veranderd. Want dat vraagt niet alleen om meer flexibiliteit en passende oplossingen, maar ook om een nieuw businessmodel. Device as a Service, afgekort naar DAAS, is daarop het antwoord.

Devices die altijd functioneren, veilig zijn én up-to-date 

Er wordt steeds meer gevraagd van je IT afdeling. Je wil elk device en elke werkplek goed kunnen beheren. Zo zijn smartphones en mobiele devices onmisbaar geworden in iedere organisatie, vooral nu we steeds vaker thuis of op locatie werken. 

Het is daarom essentieel voor organisaties om hier een centraal beleid voor op te stellen. Zeker nu medewerkers vaak meerdere devices per persoon gebruiken en daar steeds meer eisen aan stellen. Met al die verschillende devices is het een behoorlijke opgave geworden om ervoor te zorgen dat ze goed werken en ook nog eens allemaal up-to-date en veilig zijn. Dat kost niet alleen veel tijd, maar ook nog eens ontzettend veel geld.

Download ook ons gratis e-book 'Efficiënter werken dankzij DAAS'.

Hardware, apparaatbeheer en lifecycle services

Naast hardware kosten omvat het maandelijkse bedrag bij DAAS ook IT lifecycle services zoals swap, data wiping, reverse services, en desk to desk support. Apparaten worden gebruiksklaar bezorgd en het apparaatbeheer wordt uit handen genomen. Zo heb jij als IT manager meer tijd over voor belangrijkere taken en werken je collega’s altijd met de beste apparatuur. Ontdek de onderdelen van de Device Management Lifecycle.

Visual_DAAS_discover.png

Discover

Inventariseer de Legacy Estate en de IT behoeften van jouw werknemers. 

Lees meer 

Visual_DAAS_define.png

Define

Verhoog je werknemerstevredenheid met de juiste devices. 

Lees meer 

Visual_DAAS_order.png

Order

Kies voor een schaalbare IT oplossing met voorspelbare kosten. 

Lees meer 

Visual_DAAS_fulfill.png

Fulfill

Ontvang geïnstalleerde devices waarmee je direct aan de slag kunt. 

Lees meer 

Visual_DAAS_inLife.png

In Life

Verlicht je werkdruk door hardware support en IT services uit te besteden. 

Lees meer 

Visual_DAAS_Refresh.png

Refresh

Retourneer verouderde devices en ben verzekerd van veilige datavernietiging. 

Lees meer 

DAAS_IT_Manager.png

Lagere werkdruk IT afdeling

IT afdelingen zijn steeds vaker overbelast. DAAS verlicht de beheerslast met betrekking tot hardware support en IT services. Devices worden gebruiksklaar geleverd en worden proactief gemonitord om levensduur en incidenten te voorspellen. Dat vermindert de werkdruk, waardoor jouw IT afdeling zich concentreren op andere kernactiviteiten.

DAAS_FI_Manager.png

Voorspelbare en transparante kosten

Het verschuiven van de traditionele hardware-inkoop (CAPEX) naar operationele kosten (OPEX) zorgt voor voorspelbare en transparante kosten. Kapitaalinjecties zijn niet nodig. En doordat je alleen betaalt voor wat je gebruikt, maak je geen onnodige kosten. Een schaalbaar contract dus met een vast bedrag per werkplek per maand.

DAAS_HR_Manager.png

Betere gebruikerservaring eindgebruiker

Medewerkers verwachten moderne technologie die naadloos werkt. Met DAAS kunnen jouw medewerkers direct aan de slag. Het device wordt besteld, geconfigureerd en bij de werknemer thuis afgeleverd. En dan is het "Just press play", oftewel inloggen en is er direct toegang tot zijn vertrouwde omgeving.

DAAS Compute

Heeft jouw IT afdeling ook niet genoeg tijd om zich te richten op kerntaken die voor je organisatie van groot belang zijn? Het is dan ook niet zo raar dat steeds meer bedrijven daar een oplossing voor zoeken. Met DAAS Compute hoef je niet meer zelf je devices aan te schaffen, maar betaal je een vast bedrag per werkplek per maand voor de nieuwste hardware. In dit bedrag zitten ook IT lifecycle services zoals software-updates en end user support. Zo heeft jouw IT afdeling meer tijd over voor belangrijkere zaken. En werken je medewerkers alleen nog maar met de beste apparatuur. 

Meer over DAAS Compute
Afbeelding DAAS Compute.jpg
Afbeelding DAAS mobile.jpg

DAAS Mobile

Zakelijk- en privégebruik van devices loopt steeds vaker in elkaar over. Mobiel apparaatbeheer is daarmee een echte uitdaging voor het IT team. Denk hierbij aan het inrichten van het beleid, inventarisatie, configuratiebeheer, berichtenuitwisseling, archivering en het onderhouden van de beveiliging van de tablets en telefoons die op het netwerk zijn aangesloten. Met DAAS Mobile wordt het mobile device management overgenomen en word jij als IT manager geholpen bij het vereenvoudigen én het centraliseren van het beheer.

Meer over DAAS Mobile

Printing as a Service (PAAS)

Zakelijk printen beperkt zich niet langer tot de grote apparaten die we jaren geleden op kantoor tegenkwamen. De markt is veranderd en daarmee de zakelijke printoplossingen ook. Uit welke oplossingen kun je anno 2024 kiezen, en wat is slimmer om te doen? Printers kopen óf Printing as a Service?  Printing as a Service (PAAS) voorkomt een grote investering. PAAS is een zakelijke printoplossing, in de vorm van een abonnement. Voor een vast bedrag per printer, per maand, ben je altijd voorzien van een werkend apparaat. Wanneer stap je over? Wij leggen je het uit.

Meer over PAAS
Afbeelding PAAS.jpg

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over DAAS? Vind je antwoord tussen onze veelgestelde vragen!

solutions.png Bekijk onze FAQ
#

Meer weten?

Neem contact op met Niels Pauel, Teamleider Outside Sales.