#

Is jouw datacenter klaar voor de toekomst?

Data is het nieuwe goud. Je hoort het overal, maar het maximale uit je datacenter halen is een behoorlijke uitdaging. Doordat steeds meer processen digitaal verlopen groeit de hoeveelheid data die je opslaat in jouw datacenter.

Richt je server en storage omgeving optimaal in, zodat jij de groeiende hoeveelheid data zo slim en effectief mogelijk opslaat en altijd voldoende capaciteit kunt garanderen. Is jouw datacenter klaar voor de toekomst?

Neem contact op met onze Datacenter Specialist.

Storage

Data storage krijgt een steeds belangrijkere rol in organisaties, maar de toepassingen hiervan veranderen razendsnel en vragen steeds meer van je IT landschap. We genereren steeds meer data. Maar waar sla je dit zo slim en effectief mogelijk wordt op? On-premise of in de cloud? En is het eigenlijk wel nodig om te kiezen tussen het een of het ander?

Een moeilijke keuze, waarbij verschillende factoren een rol spelen: kosten, performance, beschikbaarheid en flexibiliteit. Een modern datacenter is dan ook altijd maatwerk

Meer weten? Lees ons blog 'Datacenter in de cloud of on-premise?'

Lees meer
IT_Infra_Backup_teal.png
IT_Infra_DC_storage1_teal.png

Veilige back-ups

In veel bedrijven wordt er niet goed genoeg nagedacht over een veilige back-up omgeving. Met verloren data, werknemers die niet kunnen werken én torenhoge kosten als gevolg. Bedrijven weten dat een goede back-up belangrijk is, maar lopen vaak tegen uitdagingen aan.

Je bent dan ook in grote mate afhankelijk van je IT omgeving voor je bedrijfskritische activiteiten en diensten. Hoe waarborg je de integriteit van jouw data, als je datacenter toch wordt aangevallen? Dit kun je doen met een immutable back-up.

Lees meer over een immutable back-up in ons blog. Geschreven door onze Datacenter Specialist.

Lees meer

Geautomatiseerd beheer met AI

Wil je minder tijd besteden aan het beheer van jouw datacenter en je focussen op je core business? Maak dan gebruik van AI. Hiermee constateer je afwijkingen binnenin apparatuur door middel van ‘pattern-based learning’. Op basis van signalen en aanbevelingen kun je beter grip krijgen op de infrastructuur van jouw organisatie.

Meer weten? Lees ons blog 'De implementatie van AI in jouw datacenter'.

Lees meer
IT_Infra_DC_storage2_teal.png

Workload assessment

Ga je een nieuw datacentertraject in? Dan is het verstandig om eerst de huidige stand van zaken te weten. Een Workload assessment laat je zien hoe je huidige IT infrastructuur ervoor staat. 

Streamer_MR_ARP_assesment.png Start hier
#

Meer weten?

Neem contact op met Mark Jongen, Solution Specialist Datacenter.

Powered by