APC

APC Schneider Electric is al ruim 10 jaar een zeer actieve partner van ARP. Op het gebied van noodstroomvoorziening en datacenter infra heeft ARP samen met APC een fantastisch aanbod. Dankzij een zeer transparant partnership en een open communicatie in reguliere & maatwerk trajecten is APC een zeer waardevolle partner voor de ‘IT infrastructure’ Solution binnen ARP.
APC Edge banner.png

APC Edge

Digitaliseren is niet altijd eenvoudig. APC by Schneider Electric kan jouw digitalisatie tot een zekerheid maken.
Edge computing is een IT-architectuur die is ontworpen om applicaties en gegevens dichter bij de gebruikers of ‘dingen’ te brengen die ze nodig hebben. Terwijl cloud computing tot de oprichting van enkele megadatacenters leidde, brengt edge computing lokale IT en een exponentieel aantal micro data centers met zich mee.

Benieuwd wat APC Edge voor jou kan betekenen? Klik hier voor meer informatie.

ARP ups banner 1280x282.png

APC UPS

Een Uninterruptible Power Supply (UPS) zorgt ervoor dat kritische elektrische apparatuur zoals een PC, NAS, switch of server blijft werken tijdens stroomuitval. Daarnaast kan een APC UPS uw slimme apparaten automatisch en correct afsluiten, waardoor u onnodig dataverlies en schade aan hardware voorkomt. Klik hier voor meer informatie.

APC Power Distribution Units banner.png

APC Power Distribution Units

Een APC PDU garandeert betrouwbare en professionele stroomverdeling in een 19 inch IT rack. Door een APC Rack PDU aan te sluiten op een (nood)stroomvoorziening, vertak je eenvoudig van 1 naar meerdere aansluitingen en distribueer je stroom naar de gewenste plek.
APC PDU’s worden ingedeeld in 3 categorieën, zie onderstaand. Binnen iedere categorie, vind je diverse varianten welke verschillen in vermogen, aantal uitgangen, montagerichting, lengte, type uitgang, features, etc.

Lees hier meer, ontdek alles en bestel ze direct.

APC Netshelter banner.png

APC NetShelter

Premium 19 inch IT behuizingen geoptimaliseerd voor eenvoudige installatie, beheer van kabels, integratie van stroomverdeling en maximale luchtstroom. Het meest veelzijdige IT rack ter wereld.

Voor meer informatie, klik hier.

APC EcoStructure Banner 2021.png

APC EcoStruxure IT Expert

Manage en monitor jouw IT hardware pro actief.

De belangrijkste voordelen van APC EcoStruxure:

  • Easy deployment
  • Leverancieronafhankelijke gecentraliseerde bewaking van uw gedistribueerde IT-infrastructuur
  • Analytics voor slimmere besluitvorming
  • Pay as you go voor vereenvoudigde budgettering

En nog meer… bekijk hier alle voordelen en lees alle informatie over APC EcoStruxure.

ARP netbotz banner 1280x282.png

APC NetBotz

De meest toonaangevende oplossing voor jouw IT-beveiliging en omgevingsbewaking.

APC NetBotz is ontworpen om jouw IT-infrastructuur te beschermen tegen omgevingsgevaren en ongeautoriseerde toegang risico’s die onverwachte downtime van IT kunnen veroorzaken. Rekenkracht wordt steeds dichterbij de plek daar waar het gebruikt wordt geplaatst (Edge computing), waardoor het risico op waterschade, hoge temperatuur en/of vochtigheid, brand of andere omstandigheden die bedrijfskritieke IT en toepassingen bedreigen vergroot. Door opzettelijke en/of kwaadwillende (geforceerde) toegang wordt niet alleen de beschikbaarheid bedreigd van (wifi)netwerken, security en servers, maar ook alle daarvan afhankelijke toepassingen in zowel kantoor, retail als productieomgevingen. Dit met mogelijke hoge gevolgschade als resultaat.

Lees er hier meer over.

ARP Li-ion banner 1280x282.png

APC Li-Ion

De APC SRTL, SRVL, SMTL, SCL ups series maken gebruik van Li-Ion batterijen, dit levert unieke voordelen op:

  • Langere levensduur
  • Kleiner en lichter
  • Betere prestaties bij hoge temperatuur
  • TCO tot 53% lager

En meer… Klik hier voor meer informatie.

ARP smartconnect banner 1280x282.png

APC SmartConnect

APC SmartConnect maakt het monitoren van een UPS eenvoudig.

APC’s next gen Connected Smart UPS maakt het mogeljk om jouw ups’en altijd en overal online te kunnen monitoren. Lees er hier meer over.

ARP M&D banner 1280x282[1].png

Monitoring & Dispatch

Monitoring & Dispatch Service is een remote monitoring- en troubleshoot service, garantie verlenging, en on-site reparatie service in één, die zo de uptime van je APC ups maximaliseert en downtime voorkomt.

Lees er hier meer over.

ARP surge banner.png

APC SurgeArrest

De APC SurgeArrest series bestaat uit stekkerdozen met overspanningsbeveiliging welke aangesloten apparaten tegen de gevaren van over- en piekspanning beschermen.

Lees er hier meer over.

#

Meer weten?

Neem contact op met Mark Jongen, Solution Specialist Datacenter.