HPE

HPE is een wereldwijd edge-tot-cloud platform en as-a-service bedrijf dat gecreëerd is voor het transformeren van jouw bedrijf. Hoe? HPE ondersteunt jou bij het verbinden, beveiligen, analyseren én gebruiken van al jouw data en applicaties. Waar ze zich ook bevinden, van de edge tot de cloud. Zo zet jij inzichten om in resultaten met de snelheid die noodzakelijk is om de complexe wereld anno 2024 bij te benen.

HPE Alletra

HPE Alletra zorgt ervoor dat jij zorgeloos kunt innoveren en je niet druk hoeft te maken over Storage. Problemen en storingen door legacy Storage zijn verleden tijd wanneer je voor deze intelligente, zelfbeherende Storage kiest. Dit wil je ervaren en wij vertellen je waarom.

Lees verder

HPE GreenLake for Storage

HPE GreenLake for Storage lost de uitdagingen wat betreft de levenscyclus van je hybride cloudgegevens op, door gegevensbeheer te vereenvoudigen via een intuïtieve cloudervaring. Dankzij het pay-per-use model betaal je alleen voor wat je écht gebruikt. Ontdek wat HPE GreenLake kan betekenen voor jouw organisatie.

Lees verder

HPE StoreOnce

Intelligente opslag die jouw Hybride IT-databescherming met meer eenvoud, prestaties en flexibiliteit transformeert tegen lagere kosten dan traditionele oplossingen.

Lees verder

HPE SimpliVity

Ga de toekomst tegemoet met een nieuwe generatie HCI, aangedreven door HPE InfoSight, de meest geavanceerde AI voor infrastructuur van de branche.

Lees verder

HPE Hyperconverged

Ondernemingen zijn tegenwoordig op zoek naar manieren om innovatie en de marktintroductietijd te versnellen, door te zorgen voor een ongeëvenaarde robuustheid, flexibiliteit en consolidatie van workloads van IT. Met een intelligente hyperconverged infrastructuur van HPE ligt dit alles nu binnen handbereik

Lees verder

HPE VDI oplossingen

Ontdek VDI - Oplossingen voor virtuele desktops van HPE om aan de onmiddellijke vraag van personeel op afstand te voldoen.

Lees verder

HPE ProLiant

HPE ProLiant maakt jouw hybride omgeving compleet, waar het zich ook bevindt - van edge tot cloud - met een cloud-gebaseerde gebruikservaring, ingebouwde beveiliging en geoptimaliseerde prestaties voor je workloads. Zo help jij jouw bedrijf vooruit.

Lees verder
#

Meer weten?

Neem contact op met Mark Jongen, Solution Specialist Datacenter.