HPE ProLiant

HPE ProLiant maakt jouw hybride omgeving compleet, waar het zich ook bevindt - van edge tot cloud - met een cloud-gebaseerde gebruikservaring, ingebouwde beveiliging en geoptimaliseerde prestaties voor je workloads. Zo help jij jouw bedrijf vooruit.

HPE ProLiant Gen11 servers zijn ontworpen voor het beschikbaar maken van een cloudnative controlepaneel voor jouw hybride omgeving, integrale security en optimale verwerking van alle workload. De innovatieve en geoptimaliseerde rekenkracht die de HPE ProLiant Gen11 server biedt is uiterst geschikt voor AI, analytics, cloud-native applicaties, virtual desktop, machine learning, IT infrastructure en virtualisatie. De managementsoftware stelt je in staat om het energieverbuik te monitoren, draagt bij aan het verhogen van de operationele efficiëntie en geeft inzicht in jouw IT-omgeving. Kortom, HPE ProLiant Gen11 servers zijn de basis van jouw hybride omgeving.

Contacteer de HPE specialist

Intuïtieve cloud-gebaseerde gebruikservaring - eenvoudig, uniform en geautomatiseerd

Vereenvoudig de manier waarop je computing van edge tot cloud beheert met een cloud-gebaseerde gebruikservaring. Transformeer bedrijfsactiviteiten en stuur jouw team van reactief naar proactief met wereldwijde zichtbaarheid en inzicht via een geïntegreerde console. Automatiseer taken voor een efficiënte implementatie, onmiddellijke schaalbaarheid en naadloze, vereenvoudigde ondersteuning en lifecycle management. De next-generation HPE ProLiant is geoptimaliseerd voor een cloud-gebaseerde ervaring, ongeacht of je kiest voor een aankoop- of verbruiksmodel.

HPE_ProLiant_1.jpg
HPE_ProLiant_2.jpg

Geoptimaliseerde prestaties voor je workloads - versneld, efficiënt en open

Profiteer van de prestaties die je nodig hebt om elke workload te versnellen - van het datacenter tot de edge - met HPE ProLiant computing die is ontworpen voor jouw hybride omgeving. Implementeer naadloos en bereik tegelijkertijd optimale prestaties voor veeleisende toepassingen die het meest geavanceerde videogeheugen en dataversnelling vereisen. Pak een nieuwe golf van datacenterbehoeften met een open aanpak aan. Een open aanpak die zorgt voor efficiëntie voor grootschalige cloudsysteemeigen workloads. Bereik voordelige efficiëntieverbeteringen op het gebied van operationele- en prestatieverbeteringen om je apps van stroom te voorzien en innovatie te versnellen – waar je gegevens zich ook bevinden.

Betrouwbare beveiliging door ontwerp - fundamenteel, compromisloos en beschermd

Van silicium tot software, van fabriek tot cloud en van generatie op generatie; HPE ProLiant is ontwikkeld met een fundamentele beveiligingsaanpak. Zo biedt het bescherming tegen steeds complexere bedreigingen door een compromisloze focus op voortdurende beveiligingsverbeteringen die in ons DNA zijn ingebouwd. Bescherm je infrastructuur, workloads en gegevens tegen bedreigingen voor hardware en risico's van software van derden, met een betrouwbare beveiliging van edge-to-cloud, gebaseerd op een HPE.

HPE_ProLiant_3.jpg
#

Meer weten?

Neem contact op met Mark Jongen, Solution Specialist Datacenter.