#
Ga voor duurzaam

Kies voor groei

Kies voor duurzaam met ARP 

Samen zetten we alles op alles om bij te dragen aan een beter milieu. Duurzaam ondernemen is niet langer een optie, maar een noodzaak. ARP denkt daarom graag mee met jou in de beste, duurzame oplossing voor jouw organisatie. Dit kan bij ARP immers op verschillende manieren. Hierover lees je hieronder meer. 

ARP maakt deel uit van de Bechtle Group: een organisatie met een uitgebreide en duidelijke duurzaamheidsstrategie. Samen met onze werknemers, klanten en partners werken we op een gezamenlijke en toekomstbestendige manier aan de uitdagingen van nu én de toekomst. 
 

Project Replay

Met Project Replay zetten we stappen om onze directe én indirecte impact op klimaatverandering te verminderen. Project Replay richt zich op verschillende gebieden en is direct gekoppeld aan onze Just Press Play-oplossingen.

Kies je voor ARP DAAS (Device as a Service)? Dan krijg je automatisch toegang tot onze Replay Services. Met deze diensten dragen we op een milieuvriendelijke en AVG-conforme manier zorg voor jouw legacy IT. 

Aan de slag met Replay

Duurzaamheid voorop.  

Maar, onze milieuvriendelijke oplossingen stoppen niet bij Device as a Service. Ook buiten onze DAAS oplossingen maak je gebruik van onze vele duurzame oplossingen.  

Basisdienstverleningen

In de samenwerking met ARP maak jij automatisch gebruik van een aantal dienstverleningen. Lees hieronder welke dat zijn! 

Duurzame Energie
ARP milieustraat
Duurzame verpakkingslijn

Add-on dienstverleningen

Je kunt jouw order nog duurzamer maken door extra opties te selecteren. Welke kies jij?

Afvalcompensatie
Consolideren goederenstromen
CO2-compensatie
Duurzaam transport
Afgeschreven hardware
Verpakkingsarm leveren
Reparaties
Refurbished hardware

Veilige en milieuvriendelijke trade-in van je IT devices

Is het tijd om je werkplekken of mobiele telefoons te moderniseren? Of heb je nog gebruikte devices liggen waar niets meer mee gedaan wordt? Dan wil je jouw huidige apparaten op een milieuvriendelijke en veilige manier afvoeren.

Hiervoor heb je een betrouwbare IT-partner nodig die jou duidelijkheid en inzicht geeft in het proces. Wij zorgen voor een veilige afvoer, data wiping met certificaten en een eerlijke restwaarde voor jouw gebruikte apparaten.

Lees meer

MVO e-book

Zet jij ook duurzaamheid voorop? In ons e-book helpen we jou op weg met verantwoord ondernemen aan de hand van onze verantwoorde IT oplossingen. Kies ARP als duurzame IT partner.

Bekijk e-book

Nieuws

Neem contact op

Ga gerust het gesprek met ons aan en neem contact met ons op via onderstaande button.