Dell

Het uitgebreide productportfolio van Dell combineert hoge prestaties met betrouwbaarheid en efficiëntie. Top IT-oplossingen uit één hand – van werkplek tot datacenter. Met mobile computing en datacenter biedt Dell flexibele, schaalbare en toekomstgerichte oplossingen aan.

Dell VxRail

Gebouwd voor VMware, met VMware, om VMware te verbeteren Of je nu de modernisering van datacenters versnelt, een hybride cloud implementeert of een ontwikkelaarsklaar Kubernetes-platform creëert, VxRail levert een kant-en-klare ervaring waarmee je continu kunt innoveren. VxRail transformeert HCI-netwerken en vereenvoudigt de acceptatie van VMware-cloud, terwijl het voldoet aan elke HCI-use.

Lees verder

Dell Unity

Dell EMC Unity XT is ontworpen voor prestaties, geoptimaliseerd voor efficiëntie en gebouwd voor hybride cloud, terwijl het ultieme eenvoud biedt.

Lees verder

Dell EMC PowerStore

PowerStore is een intelligent opslagsysteem voor alle data. Het is een veelzijdig platform met een prestatiegericht ontwerp dat ondersteuning biedt voor de volgende generatie media. PowerStore bereikt nieuwe niveaus van operationele eenvoud en wendbaarheid en is ontworpen om een continue beschikbaarheid te garanderen. In deze blog hebben we de voornaamste voordelen van dit infrastructuurplatform opgesomd voor jou.

Lees verder
#

Meer weten?

Neem contact op met Mark Jongen, Solution Specialist Datacenter.