Dell PowerStore

PowerStore is het intelligente opslagsysteem van Dell Technologies en biedt een veelzijdig platform met een prestatiegericht ontwerp. PowerStore is ontworpen voor het datatijdperk en ondersteunt zowel traditionele als moderne workloads, van de core tot de edge en de cloud.

Hoe manage jij de groeiende hoeveelheid data?

Binnen moderne organisaties wordt een grote hoeveelheid gegevens gegenereerd. Deze data moeten ook ergens opgeslagen en verwerkt worden. Veel organisatie beschikken nog niet over de juiste tools en infrastructuur die hiervoor nodig zijn. Naarmate de data groeit, wordt dit probleem alsmaar groter. Hoe ga jij om met de groeiende hoeveelheid data binnen jouw organisatie?

icon powerstore1[29].png

IT-professionals worden geconfronteerd met een toenemend datavolume én een toenemende datadiversiteit.

icon powerstore2[34].png

Hoewel data jouw organisatie enorme kansen bieden, kan de complexiteit tot nieuwe uitdagingen leiden.

icon powerstore3[63].png

De verschillende dataformaten en datalocaties zijn vaak niet goed te beheren met de bestaande IT-infrastructuur. Hierdoor wordt doorgaans gewerkt met verschillende architecturen. Dit leidt tot vrijstaande omgevingen die onafhankelijk worden beheerd en gebruikt.

Volgende generatie opslagtechnologie

PowerStore is vanaf de basis ontworpen om te profiteren van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van opslag, interface en netwerktechnologieën. PowerStore’s active-active ontwerp met hoge beschikbaarheid ondersteunt blok-, bestands- en vVols native op één enkel systeem. Het levert superieure en consistente opslagefficiëntie, dankzij intelligente always on datareductie.

Dell PowerStore_Volgende generatie opslagtechnologie.jpg
Dell PowerStore_Intelligent automation.jpg

Intelligent automation

Programmeerbare infrastructuur vereenvoudigt beheer, DevOps en meer.

Dell Powerstore_Data-centric design.jpg

Datacentrisch ontwerp

Voor prestaties geoptimaliseerde, uniforme architectuur, voor elke workload

Dell PowerrStore_adaptable architecturre.jpg

Aanpasbare architectuur

Snelheid en mobiliteit van werklast bieden keuze, voorspelbaarheid en investeringsbescherming

Waarom klanten kiezen voor PowerStore

Eén architectuur

Eén architectuur biedt flexibele opslag voor gegevens in verschillende formaten. PowerStore past zich fysiek en operationeel aan jouw behoeften aan. Het biedt schaalbaarheid, geavanceerde beveiliging, ondersteunt verschillende implementatiemodellen en garandeert dat jouw oplossing met de tijd meegroeit.

Ingebouwde intelligentie

Ingebouwde AI en ML zorgt voor automatische optimalisatie van efficiëntie, prestaties en beschikbaarheid. De omgeving wordt voortdurend gemonitord voor een vereenvoudigd beheer met een vermindering van 99% in de nodige inspanning1.

Voorspellende analyse

Intelligente analyses en inzichten voor servers, opslag, netwerken en cloud. Dit helpt problemen tot 3x sneller op te lossen2, vermindert risico's, verbetert de productiviteit van het personeel en voorspelt toekomstige behoeften.

Eigen Hypervisor

Door de ingebouwde ESXi hypervisor3 kun je workloads direct op de appliance draaien, en tegelijkertijd schaalbare capaciteit en services leveren voor workloads op externe hosts. AppsON is ideaal voor storage-intensieve edge- of externe implementaties.

Dell PowerStore_Eigen Hypervisor.jpg
Dell PowerStore_Toekomstbestendig met Anytime Upgrades.jpg

Toekomstbestendig met Anytime Upgrades

Upgrade naar de volgende generatie of hogere modellen of breid uit met een tweede systeem. Met Anytime Upgrade vernieuw je je hardware met behoud van gegevens en zonder extra kosten. Zo draaien jouw workloads altijd op de nieuwste technologie.

De IT infrastructuur is het fundament van jouw organisatie.

Zorg er dan ook voor dat deze optimaal is ingericht en je zeker weet dat alles naar behoren werkt. ARP ziet dat organisaties met hun IT infrastructuur vaak niet goed zijn voorbereid op de toenemende hoeveelheid data. Lees in dit e-book hybrid cloud wat de nieuwste generatie IT infrastructuur biedt, wat de mogelijkheden zijn en wat het jouw organisatie oplevert.

Meer over het datacenter van de toekomst:

Lees verder
#

Meer weten?

Neem contact op met Mark Jongen, Solution Specialist Datacenter.

1Gebaseerd op een analyse van Dell van de tijd die personeel nodig heeft om een gebalanceerd PowerStore cluster te onderhouden versus een traditionele multi-array implementatie, maart 2022. Werkelijke resultaten kunnen afwijken.

2 Gebaseerd op een interne enquête van Dell onder Trusted Advisors (accountteam en partners van Dell Technologies), uitgevoerd in maart 2020, waarin probleemoplossing met en zonder CloudIQ werd vergeleken. Werkelijke resultaten kunnen afwijken.

3 Gebaseerd op Dell-analyse van openbaar beschikbare informatie over huidige oplossingen van mainstream storage leveranciers, april 2022.