#

Veilig en functioneel: van endpoint tot datacenter

Uitval van cruciale IT systemen, een onbereikbare website of het verlies van toegang tot je data. Je moet er niet aan denken, want het heeft grote gevolgen voor de continuïteit van je bedrijfsvoering én het imago van je bedrijf. Toch hebben te veel organisaties hun IT security niet goed op orde. Het resultaat? Kwetsbare netwerken met talloze datalekken. Maar hoe vind je de oplossing voor de kwetsbaarheden binnen jouw organisatie?

Neem contact op met onze IT Infrastructure specialist.

Security Wheel

Een goede netwerkbeveiliging is essentieel, maar tegelijkertijd nog nooit zo uitdagend geweest. Door de vele cyberattacks, ransomware aanvallen én door het vele thuiswerken loopt jouw bedrijfskritische data risico.

Wil je jouw IT security naar een hoger level brengen maar weet je niet goed hoe óf waar je moet beginnen? Met het Security Wheel van ARP breng jij je huidige omgeving overzichtelijk in kaart en verken je mogelijkheden naar een veiligere infrastructuur. Zo bouw je jouw weg naar 99.9% waterdichte IT security.

Download het Security Wheel
Visual_IT_Infrastructure_SecurityWheel_circle.png
Visual_IT_Infrastructure_SD_WAN.png

Secure SD-WAN

Meerdere locaties betekent steeds meer verkeer, bandbreedte, analytics en vooral ook meer SAAS-applicaties tussen deze locaties. Hiervoor heb jij een veilig en inzichtelijk netwerk nodig dat met je meebeweegt. Dat doe je met secure SD-WAN

SD-WAN staat voor Software-Defined Wide Area Network. Dit is een benadering op basis van software defined networking (SDN) technologie die wordt toegepast op WAN-connecties. Hiermee is het makkelijker om verschillende locaties via je netwerk te verbinden. Daarnaast is het kostenbesparend t.o.v. MPLS én vereenvoudigt SD-WAN het beheer van je netwerk. Dankzij de toegevoegde security features presteert je netwerk optimaal én heb je de allerbeste IT security tussen je locaties.

Lees meer over SD-WAN

Inzicht en beheer: één single pane of glass

Het is essentieel om op basis van beveiligingsmeldingen tot tijdige en relevante inzichten te kunnen komen, op een slimme geautomatiseerde manier. Door de menselijke factor in de operationele uitvoering zo klein mogelijk te houden, verhoog je de reactiesnelheid en houd je de kosten zo laag mogelijk

Door loginformatie van applicaties, databases, netwerken én hardwarecomponenten uit jouw hele IT landschap te verzamelen creëer je een totaalbeeld van jouw security level. Op basis van deze gedragingen worden bepaalde alarmen (automatisch) geactiveerd. Door loggegevens te verzamelen, te correleren en te analyseren, trek jij bruikbare analyses.

Wil jij ook een optimale IT security?

Met Zero Trust bescherm je je organisatie tegen de cyberdreigingen van de toekomst. Ontdek hier alles over Zero Trust!

Streamer_MR_ARP_networksecurity.png Meer over Zero Trust
#

Meer weten?

Neem contact op met Mark Jongen, Solution Specialist Datacenter.

Powered by