IT Infrastructure

IT Security

Veilig en functioneel: van endpoint tot datacenter

Uitval van cruciale IT systemen, een onbereikbare website of het verlies van toegang tot je data. Je moet er niet aan denken, want het heeft grote gevolgen voor de continuïteit van je bedrijfsvoering én het imago van je bedrijf. Toch hebben te veel organisaties hun IT security niet goed op orde. Want een goede netwerkbeveiliging is essentieel, maar tegelijkertijd nog nooit zo uitdagend geweest. Het resultaat? Kwetsbare netwerken met talloze datalekken en onnodige kosten. Het is dus aan jou om ervoor te zorgen dat IT security volledig geïntegreerd is in jouw organisatie, dat kwetsbaarheden inzichtelijk worden én dat je alle IT security oplossingen in één overzicht onder jouw beheer hebt.

Neem contact op met onze IT infrastructure specialist.

Security wheel

Onvoldoende IT security leidt tot uitval van cruciale IT systemen, een onbereikbare website of het verlies van toegang tot je data. Een goede netwerkbeveiliging is essentieel, maar tegelijkertijd nog nooit zo uitdagend geweest. Door de vele cyber attacks, ransomware aanvallen én de nieuwe thuiswerkers wordt security nóg belangrijker. Iedereen werkt immers zoveel mogelijk vanuit thuis, maar is alle bedrijfskritische data wel veilig op al deze remote werkplekken?

Wil je jouw IT security naar een hoger level brengen maar weet je niet goed hoe óf waar je moet beginnen? Met het Security Wheel van ARP breng jij overzichtelijk in kaart hoe je een veilige infrastructuur creëert. Door de twaalf onderdelen van het Security Wheel langs jouw organisatie te leggen stel je snel een concreet actieplan en beleid op. Zo bouw je jouw weg naar 99.9% waterdichte IT security.

Download het Security Wheel
Visual_IT_Infrastructure_SecurityWheel_circle.png
Visual_IT_Infrastructure_SD_WAN.png

Secure SD-WAN

Snel kunnen inspelen op veranderingen, dát is wat je van je netwerk verwacht. Daarom is het belangrijk dat je netwerk net zo flexibel is als jij. Steeds meer verkeer, bandbreedte, analytics en vooral ook meer SAAS-applicaties: hiervoor heb jij een netwerk nodig dat met je mee beweegt. Dat doe je met SD-WAN. 

SD-WAN staat voor Software-Defined Wide Area Network. Dit is een benadering op basis van software defined networking (SDN) technologie die wordt toegepast op WAN-connecties. Hiermee is het makkelijker om verschillende locaties via je netwerk te verbinden. Daarnaast is het kostenbesparend én vereenvoudigt SD-WAN het beheer van je netwerk. 

Maar SD-WAN heeft wel zijn tekortkomingen als het gaat om beveiliging met directe internettoegang. Een secure SD-WAN is daar een goede oplossing voor. Hierbij ondersteun je SD-WAN met een Next-Generation Firewall. Op die manier voeg je inbraakpreventie, applicatiecontrole en anti-malware toe aan je traditionele firewall-VPN-combinatie. Zo presteert je netwerk optimaal én heb je de allerbeste IT security tegen cyberaanvallen.

Lees meer over SD-WAN

Inzicht en beheer: één single pane of glass

Het is essentieel om op basis van beveiligingsmeldingen tot tijdige en relevante inzichten te kunnen komen, op een slimme geautomatiseerde manier. Door de menselijke factor in de operationele uitvoering zo klein mogelijk houden verhoog je de reactiesnelheid en houd je kosten zo laag mogelijk. 

Door loginformatie van applicaties, databases, netwerken én hardwarecomponenten uit jouw hele IT-landschap te verzamelen creëer je een totaalbeeld van jouw beveiligingsstatus. Op basis van deze gedragingen worden bepaalde alarmen (automatisch) geactiveerd. Door loggegevens te verzamelen, te correleren en te analyseren, trek jij bruikbare

Lees meer over SIEM

Vulnerability assessment 

Is jouw bedrijf goed beschermd tegen het stijgend aantal cyberaanvallen? Computersystemen worden steeds vaker gegijzeld door cybercriminelen. Voorkom een ransomeware-aanval en doe vandaag nog een vulnerability assessment.

Streamer_MR_ARP_assesment.png Aanvragen vulnerability assessment

Powered by

#

Meer weten?

Neem contact op met Rudi van de Pas, Sales Consultant Networking & Security