#
IT security

Zero Trust

Ook een optimale IT security door middel van Zero Trust?

Ook in 2024 speelt security een grote rol binnen organisaties. Als bedrijf heb je een IT security nodig die zich aanpast aan jouw omgeving, die constant in verandering is. Alleen op die manier creëer je een productieve en veilige (hybride) werkomgeving. Hoe je dat doet? Met Zero Trust. 

Met Zero Trust bescherm je je organisatie tegen de cyberdreigingen van de toekomst. Toegang wordt alleen verleend aan gebruikers, applicaties en devices die 100% zijn geverifieerd. Met microsegmentatie op basis van gebruikers en hun locaties, apparaten, gedrag, context en andere gegevens wordt er bepaald of een gebruiker, apparaat of toepassing die toegang vraagt tot je netwerk betrouwbaar is. Met Zero Trust wordt enkel toegang verleend op basis van een geautoriseerde identiteit.  

Wil jij ook een optimale IT security door middel van Zero Trust? Hieronder geven we jou de beste informatie om aan de hand van een Zero Trust methode de beste beveiliging voor jouw organisatie te creëren.

Meer over Zero Trust? Lees ons blog!

Cybercriminaliteit blijft bestaan, en neemt elk jaar zelfs toe. Steeds meer Nederlandse bedrijven worden slachtoffer van ransomware aanvallen, phishing of hacking. Met Zero Trust til jij jouw IT security naar het hoogste level. In dit blog lees je wat Zero Trust inhoudt.

Wat houdt Zero Trust in?

Een betere IT security met Zero Trust

Uitval van cruciale IT systemen, een onbereikbare website of het verlies van toegang tot je data. Je moet er niet aan denken, want het heeft grote gevolgen voor de continuïteit van je bedrijfsvoering én het imago van je bedrijf.

In onze infographic over IT security lees je actuele facts & figures over de schade die een gebrek aan goede IT security kan aanrichten. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent met Zero Trust.

Naar infographic

Zó helpt het ARP Security Wheel jou bij een Zero Trust methode

Onvoldoende IT security leidt tot uitval van cruciale IT systemen, een onbereikbare website of het verlies van toegang tot je data. Een goede netwerkbeveiliging is essentieel, maar tegelijkertijd nog nooit zo uitdagend geweest.

Wil je jouw IT security naar een hoger level brengen met Zero Trust maar weet je niet goed hoe óf waar je moet beginnen? Start met ons e-book over het Security Wheel.

Naar e-book Security Wheel

Zero Trust Model

De overgang naar een nieuw security model kan complex en tijdrovend zijn. Lees hier welke lagen er in jouw Zero Trust beveiligingsmodel nodig zijn voor de beste IT security.
Never trust, always verify.

Een veilige IT omgeving met Immutable back-up

Mark Jongen – Solution Specialist Datacenter: “Tegenwoordig is het niet de vraag óf je slachtoffer wordt van ransomware, maar eerder wanneer. Uit nieuwsberichten blijkt dat steeds meer bedrijven niet opgewassen zijn tegen cybercriminelen. Het maakt daarbij niet uit of je een productiebedrijf, een (lokale) overheidsinstelling of een zorginstelling hebt. De gevolgen van cybercriminaliteit zijn ongekend groot: van downtime tot reputatieschade. Met een immutable back-up en een Zero Trust methode til jij jouw back-up plan naar een hoger niveau.”

Immutable back-ups

Referentiecase O’Neill

Preventief ingrijpen met Zero Trust

Het Amerikaanse surfkleding- en surfboardmerk O’Neill was opzoek naar het juiste inzicht om dreigingen direct tot een halt toe te roepen. Reactief detecteren en tegenhouden was niet langer genoeg. Zero Trust was hiervoor de oplossing. 

Vanuit het Europese hoofdkantoor in Amsterdam wordt de hele IT omgeving voor de verschillende landen aangestuurd. O’Neill heeft ARP in de arm genomen om de gehele IT omgeving en de endpoints te beschermen met behulp van het next-gen endpoint security platform van SentinelOne.

Hoe hebben we dat aangepakt?

Houd alle mobiele gegevens beveiligd met Zero Trust

Niet alleen in je netwerk-of dataomgeving speelt IT security een grote rol. Jouw werknemers zijn hier ook invloed van, vooral met het toenemende aantal zakelijke, mobiele devices.

Hoe zorg je ervoor dat alle mobiele gegevens beveiligd zijn?

Bekijk infographic

Is jouw organisatie beschermd tegen cyberaanvallen? Doe de check!

Steeds meer computersystemen van (grote) organisaties worden gegijzeld door cybercriminelen. Voorkom een ransomeware-aanval en doe vandaag nog een vulnerability assessment.

Streamer_MR_ARP_assesment.png Start hier

Is jouw organisatie actief in de zorgsector?

Dan is IT security extra belangrijk, zoals onder andere voor je continuïteit en databescherming. Lees verder om te zien hoe Zero Trust jouw zorg beschermt.

Zero Trust in de zorg
#

Meer weten?

Neem contact op met Mark Jongen, Solution Specialist Datacenter.

Powered by