Device as a Service

DAAS Compute

#

Een vast bedrag per werkplek per maand

Heeft jouw IT afdeling ook niet genoeg tijd om zich te richten op kerntaken die voor je organisatie van groot belang zijn? Het is dan ook niet zo raar dat steeds meer bedrijven daar een oplossing voor zoeken. Met DAAS Compute hoef je niet meer zelf je devices aan te schaffen, maar betaal je een vast bedrag per werkplek, per maand voor de nieuwste hardware. Hiermee richt je volledige werkplekken in, of dat nu op kantoor is, een thuiswerkplek of een hybride werkplek. In dit bedrag zitten ook IT lifecycle services zoals software-updates en end user support.

Door middel van proactief apparaatbeheer is de levensduur per device voorspelbaar. Zo worden eventuele incidenten voorzien en voorkomen met DAAS Compute. Is er toch een defect? Dan maak je gebruik van onze geavanceerde swap service. Hiermee ontvangen werknemers de volgende werkdag al een nieuw device in huis of op kantoor, volledig geconfigureerd en gebruiksklaar. Jouw collega kan meteen aan de slag! 

Samen kijken we wat het beste bij jouw organisatie en medewerkers past. Zo heeft jouw IT afdeling meer tijd over voor belangrijkere zaken én werken je werknemers alleen nog maar met de beste apparatuur die altijd werkt.

Neem direct contact op met onze DAAS specialist.

Het juiste device voor de juiste persoon 

We definiëren verschillende persona’s binnen jouw organisatie en stemmen het productaanbod hier op af. Zo krijgt elke werknemer het meest geschikte device voor zijn of haar werkzaamheden. Voor DAAS Compute onderscheiden we de volgende gebruikerstypes:

Icon_Deskbased_Worker_white.png

Desk-based worker

De medewerker die zijn tijd voornamelijk op een vaste werkplek doorbrengt, thuis of op kantoor.

Icon_Hybrid_Worker_white.png

Hybrid worker

De medewerker die ongeveer de helft van zijn tijd op een vaste werkplek doorbrengt en de andere helft in vergaderingen zit.

Icon_Road_Warrior_white.png

Road warrior

De medewerker die zijn tijd voornamelijk onderweg en op externe locaties doorbrengt.

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over DAAS Compute? Vind je antwoord in onze veelgestelde vragen!

solutions.png Bekijk onze FAQ
#

Meer weten?

Neem contact op met Niels Pauel, Teamleider Outside Sales.

Powered by