HP Device as a Service

HP is een belangrijke partner binnen de ARP DAAS propositie. Voor elke gebruiker bieden ze een gepaste oplossing. Van desktopgebruiker tot Road Warrior.

HP ProBook

De nieuwe HP ProBook heeft een stijlvolle uitstraling en levert de vereiste prestaties, duurzaamheid, beveiliging en eenvoudig beheer.

VOOR DIVERSE GEBRUIKERS EN BUDGETTEN. 

De ProBook’s zijn uitgerust met de nieuwste Intel®-processor en leveren nog betere prestaties dankzij een krachtige videokaart, snel geheugen en een accu die lang meegaat.

HP DAAS_HP ProBook.jpg
HP DAAS_EliteBook.jpg.png

EliteBook

De HP EliteBook is vervaardigd met precisie, heeft een unibody CNC-aluminiumontwerp en biedt toonaangevende functies zoals ingebouwde privacy, betere beveiliging en samenwerkingstools, allemaal in één uiterst veelzijdig 360°-ontwerp waarmee je kunt werken zoals je dat zelf wilt.

ONTWORPEN VOOR MENSEN DIE VAAK ONDERWEG ZIJN

De schitterende, ultraslim HP EliteBook x360 biedt 360° aan veelzijdigheid en verbluffende edge-to-edge beelden.

De Full HD-camera, audio van Bang & Olufsen en HP Noise Cancellation zorgen ervoor dat jouw conference calls duidelijk en persoonlijk zijn, zodat je met levensechte video en audio gemakkelijk en geïnspireerd kunt samenwerken.

HP ProDesk

De stijlvolle en ultrakleine HP ProDesk 600 Desktop Mini is ontworpen voor de moderne werkplek en is een krachtige en betrouwbare pc met prestatie-, beveiligings- en beheerfuncties die uitermate geschikt is voor jouw middelgrote tot grote bedrijf.

GEBOUWD OP EEN VEILIG FUNDAMENT

Bescherm je pc van de BIOS tot de browser met zelfherstellende, hardwarematige en goed te beheren beveiligingsoplossingen van HP, waaronder HP Sure Start Gen5, HP Sure Click en HP Client Security Manager.

Lever de hele dag topprestaties met een Intel®-processor en snelle opslag van grote capaciteit.

HP DAAS_HP ProDesk.jpg

ARP Device as a Service

Heeft jouw IT-afdeling niet genoeg tijd om zich te richten op kerntaken die voor je organisatie van groot belang zijn? Het is dan ook niet zo raar dat steeds meer bedrijven daar een oplossing voor zoeken. Met DAAS heeft jouw IT-afdeling meer tijd over voor belangrijkere zaken en werken je medewerkers alleen nog maar met de beste apparatuur die altijd werkt.

#

Meer weten?

Neem contact op met Noël Brouwers, Business Developer Workplace & Mobility