#

Moderne meetingruimtes

Elke organisatie heeft tegenwoordig zijn hybride werkplek ingericht. Maar hoe zit het met jouw vergaderruimtes? We zien vaak dat deze nog niet optimaal zijn ingericht om het hybride werken te ondersteunen. Tijd om aan de slag te gaan! We nodigen je graag uit in onze AV-showroom, waar je verschillende oplossingen en merken kunt verkennen - van oplossingen voor grote vergaderzalen tot kleine creatieve ruimtes. Lees verder en ontdek hoe wij je kunnen ondersteunen bij het optimaliseren van je vergaderruimtes en schrijf je meteen in voor een bezoek in onze showroom.

Direct inschrijven

Hybride vergaderen

Faciliteer productieve en naadloze samenwerking voor jouw team, ongeacht hun werklocatie. De moderne meetingruimte is tegenwoordig een ontmoetingsplek waar creatieve ideeën uitgewisseld worden. Of je medewerkers nu vanuit thuis of kantoor werken – goed uitgeruste meetingruimtes maken het verschil voor hybride vergaderen.

Efficiëntie is van belang voor elke organisatie, vooral als het gaat om vergaderen. De technische inrichting van meetingruimtes evolueert mee met de veranderende behoeften. Tegenwoordig is vrijwel elke vergadering hybride, met een combinatie van medewerkers op kantoor en medewerkers op afstand. Zorg dat de technologie in jouw meetingruimtes hybride vergaderingen ondersteunt. Is jouw vergaderruimte al voorzien van de nieuwste AV-apparatuur?

We zien een verschuiving waarbij IT-afdelingen steeds vaker verantwoordelijk worden voor het beheer van AV, in plaats van enkel de facilitaire afdeling. Daarnaast merken we op dat niet alle organisaties hun vergaderruimtes al optimaal hebben ingericht. Ondanks het gebruik van bijvoorbeeld Microsoft Teams, ontbreekt het vaak nog aan de juiste AV-faciliteiten in kantoorvergaderruimtes. Wij adviseren en ondersteunen je graag bij het optimaliseren van jouw hybride meetings.

De voordelen van een goed ingerichte meetingruimte

  • Efficiënte samenwerking tussen teams van alle afdelingen;
  • Elke vergaderruimte is technisch optimaal ingericht; van kleine creatieve ruimtes tot grote vergaderzalen;
  • Medewerkers voelen zich betrokken en werken productief samen.

Hybride meetingruimtes inrichten

Hoe maak je van een traditionele vergaderruimte een hybride, moderne vergaderruimte? Maak om te beginnen onderscheid tussen verschillende typen meetingruimtes. Denk aan een grote vergaderzaal voor workshops en kleine ruimtes voor spontane brainstormsessies. Als je weet wat je wil, kun je daar ook jouw apparatuur en inrichting op aanpassen.

We bieden inrichting voor meetingruimtes in elke denkbare grootte. Van standaard vergaderruimtes tot creatieve werkplekken voor gezamenlijke brainstormsessies en 'huddle rooms'. Een 'huddle room' is een kleine vergaderruimte voor drie tot zes personen, uitgerust met alle benodigde tools voor videoconferencing. Dergelijke ruimtes zijn perfect voor situaties waarin intensief wordt samengewerkt, zowel intern als met externe partijen.

Welke oplossingen en merken passen bij jouw organisatie?

Samen met ons zusterbedrijf Bechtle werken we samen met toonaangevende fabrikanten om ervoor te zorgen dat jouw collega's vergaderen in meetingruimtes die zijn uitgerust met de nieuwste technologische tools. Op die manier worden je vergaderruimtes dé perfecte oplossing voor zowel snelle ideeënuitwisselingen als grootschalige conferenties. Maar welke oplossing past nou het beste bij jouw organisatie?

Kom langs voor een adviesgesprek

Wil je meer weten over de verschillende merken en samen sparren over welke oplossing het beste bij jouw organisatie past? We nodigen je graag uit in onze AV-showroom in Eindhoven. Bekijk in de video hieronder welke oplossingen wij bieden voor verschillende typen meetingruimtes. Op deze locatie vindt tevens het adviesgesprek plaats.

Schrijf je hier in voor een bezoek aan onze showroom

Wij helpen je graag in het optimaliseren van jouw hybride meetingruimtes. Eerst bespreken we welke vereisten jouw vergaderruimte moet vervullen en op welke manier we je kunnen ondersteunen. Vervolgens kun je alle oplossingen van verschillende merken bekijken en beleven.

#

Meer weten?

Neem contact op met Noël Brouwers, Business Developer Workplace & Mobility

Powered by