IT Solutions

IT Infrastructure

Stap voor stap naar een waterdichte omgeving

IT wordt steeds belangrijker, en vraagt daardoor ook steeds meer aandacht. Zonde, want daar heb je eigenlijk geen tijd voor. Je netwerk moet veilig, flexibel en overzichtelijk zijn. Zonder gedoe, zodat jij niet na hoeft te denken over netwerkoplossingen. Want jij bent veel te druk met de groei van je bedrijf. Ga voor een IT infrastructure zonder zorgen.

User Endpoint 

Een goede IT infrastructure begint bij het beveiligen van je endpoints. Dat zijn de apparaten die connectie maken met jouw bedrijfsnetwerk. Met Endpoint Security beveilig jij alle apparaten die verbonden zijn met jouw netwerk.

Je krijgt zo een beter inzicht in het gebruik van je applicaties en je apparaatbeheer. Tevens voorkom je de installatie van ongewenste applicaties en krijg je detecties van bedreigingen. Kortom, allerlei functionaliteiten die je endpoints veiliger maken waardoor je tijd overhoudt voor andere zaken. 

Meer over User Endpoint
Visual_IT_Infrastructure_UserEndpoint.png
Visual_IT_Infrastructure_Networking.png

Networking

Voor je organisatie is je netwerk je levensader. Maar bij het opzetten van een netwerkomgeving komt meer kijken dan je denkt. Want je wil een gebruiksvriendelijk en snel netwerk dat óók veilig is.

Op basis van jouw wensen en een onsite Wifi Site Survey kijkt ARP hoe je jouw netwerk nog verder kunt optimaliseren. Hiermee zorgen we ervoor dat jouw netwerkomgeving op alles voorbereid is.

Meer over Networking

Security 

Met een beheersbare en veilige IT infrastructure die bestaat uit slimme oplossingen creëer jij stap voor stap een waterdichte omgeving. Met ons slimme security propositie streef je 99,9% veiligheid na. Zó bouwen we samen met jou een infrastructure dat klaar is voor de toekomst.

Meer over Security
Visual_IT_Infrastructure_SecurityWheel.png
Visual_IT_Infrastructure_Datacenter-darkcloud.png

Hybrid datacenter

Data is het nieuwe goud. Je hoort het overal, maar het maximale uit je data halen is een behoorlijke uitdaging. Doordat steeds meer processen digitaal verlopen groeit de hoeveelheid data die je opslaat in jouw datacenter.

Richt je server en storage omgeving optimaal in, zodat jij de groeiende hoeveelheid data zo slim en effectief mogelijk opslaat en altijd voldoende capaciteit kunt garanderen. Is jouw datacenter klaar voor de toekomst?
 

Meer over Hybrid datacenter
#

Meer weten?

Neem contact op met Jeroen Respen, Business Unit Manager Networking & Security