#

Stap voor stap naar een waterdichte IT infrastructure

Je netwerk moet veilig, flexibel en overzichtelijk zijn. Zonder zorgen, zodat jij je niet druk hoeft te maken over je netwerk, security of datacenter. Zo kun jij je focussen op de core business van jouw bedrijf.  

Security 

Een beheersbare en veilige IT infrastructure met twaalf kritische security oplossingen: zo creëer jij stap voor stap een waterdichte omgeving. Met onze slimme security propositie streef je 99,9% veiligheid na.

Maar hoe veilig en efficiënt is jouw omgeving nú? Doe de Network Health Scan of vulnerability assessment om hier inzicht in te krijgen. Zó bouwen we samen met jou een veilige IT infrastructure. 

Meer over Security
Visual_IT_Infrastructure_SecurityWheel.png
Visual_IT_Infrastructure_Networking.png

Networking

Voor je organisatie is je netwerk je levensader. Maar bij het opzetten van een netwerkomgeving komt meer kijken dan je denkt. Want je wil een gebruiksvriendelijk en snel netwerk, dat óók veilig is.

Met een betrouwbare switching en wireless omgeving creeër je het fundament voor jouw organisatie. Wil je grip krijgen op alle geconnecteerde devices op dit netwerk? Schakel dan Network Access Control (NAC) in. Op basis van jouw wensen en een wireless site survey kijkt ARP hoe je nog verder kunt optimaliseren.

Met al deze facetten zorgen we ervoor dat jouw netwerkomgeving klaar is voor de toekomst.  

Meer over Networking

User / endpoint 

Een goede IT infrastructure begint bij het beveiligen van je endpoints. Dat zijn de apparaten die connectie maken met jouw bedrijfsnetwerk. Met Endpoint Security en single sign-on beveilig jij alle apparaten die verbonden zijn met jouw netwerk.

Daarnaast is het belangrijk om beter inzicht in het gebruik van je applicaties en endpoints te krijgen. Zo voorkom je Shadow IT. En hiervoor heb je de oplettendheid van jouw werknemers óók nodig. Met security awareness creeër je door middel van training modules dit bewustzijn. Kortom, allerlei functionaliteiten die je endpoints veiliger maken waardoor je tijd overhoudt voor andere zaken. 

Meer over User / endpoint
Visual_IT_Infrastructure_UserEndpoint.png
Visual_IT_Infrastructure_Datacenter-darkcloud.png

Hybrid datacenter

Data is het nieuwe goud. Je hoort het overal, maar het maximale uit je data halen is een behoorlijke uitdaging. Doordat steeds meer processen digitaal verlopen groeit de hoeveelheid data die je opslaat in jouw datacenter.

Richt je server en storage omgeving optimaal in, zodat jij de groeiende hoeveelheid data zo slim en effectief mogelijk opslaat, deze altijd beschikbaar is en je altijd voldoende capaciteit kunt garanderen. Is jouw datacenter klaar voor de toekomst?
 

Meer over hybrid datacenter
#

Meer weten?

Neem contact op met Mark Jongen, Solution Specialist Datacenter.