Frontline Medewerkers

Maak je organisatie sterker, focus op de digitalisatie van frontline medewerkers

Frontline medewerkers zijn het gezicht van jouw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan baliemedewerkers en winkelbedienden. Maar hoe zorg je ervoor dat ze jouw organisatie ook op de best mogelijke manier kunnen vertegenwoordigen? Het is belangrijk om hen de juiste digitale tools te bieden. Hoe je dat het beste doet, lees je hier.

Digitalisatie bij frontline medewerkers

Ongeveer 89% van de organisaties heeft tegenwoordig een digitale strategie. Helaas komen frontline medewerkers vaak als laatst aan de beurt bij het opmaken van deze digitale strategie, terwijl ze toch erg belangrijk zijn. Ze staan als het ware in de frontlinie en hebben rechtstreeks contact met de eindklant. Door deze groep op te nemen in de digitalisatie van jouw organisatie zorg je voor meer productiviteit, een betere samenwerking en verbeter je de algemene prestaties van jouw organisatie.

Meer weten, download dan ons e-book en lees er alles over!

Lees ons e-book

Zorg voor een goede beveiliging

De meeste frontline medewerkers delen hun devices met elkaar. Hierdoor ontstaan er risico’s op gebied van cybersecurity. Of je nu werkt in een zorginstelling, in een supermarkt of in een fabriek, meer dan eens hoor je de vraag: “Wat was de login ook alweer?”. Eén van de problemen bij gedeelde devices is dat gebruikers vaak geen eigen bedrijfslogin of zakelijk e-mailadres hebben.

Hierdoor moeten ze inloggen met persoonlijke accounts en zo wordt bedrijfsinformatie via onbeschermde e-mails doorgestuurd naar derden. Hoewel dit goed bedoeld is, brengt het delen van bedrijfsdata via persoonlijke apps grote risico's met zich mee voor organisaties.

Een cybercrimineel profiteert hiervan, waardoor het jouw organisatie veel geld kost om de beveiligingslekken te herstellen. Zet dus in op een goede beveiliging.

Digitaliseer jouw frontline medewerkers met behulp van Device as a Service (DAAS)

eenvoudig device management.jpg


Eenvoudiger device management

lifecycle en incident management.jpg


Lifecycle- en incident management

verbeterde dataveiligheid.jpg


Verbeterde dataveiligheid 

schaalbaar contract met een vast bedrag per maand.jpg


Schaalbaar contract met een vast bedrag per maand

Met Device as a Service (DAAS) zorg je ervoor dat frontline medewerkers beschikken over de juiste tools om hun productiviteit te verhogen en veilig te kunnen werken. Deze groep medewerkers werkt vooral taakgericht aan repetitieve deadlines. Door hen te segmenteren in persona’s kun je beter in kaart brengen waar hun behoeftes liggen. Met een DAAS oplossing beschikken ze over het juiste device om hun taken zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Het voordeel voor jouw IT-team is dat je ontzorgd wordt door de vele services binnen Device as a Service.

Microsoft is één van de partners binnen onze DAAS oplossing. Per persona kun je kiezen uit verschillende devices van de Surface familie.

Hoe kijken andere IT-beslissers aan tegen het moderniseren van IT-apparatuur?

Als het gaat om de inkoop van nieuwe apparaten, staan IT-professionals vaak alleen om de uiteindelijke, strategische IT-beslissingen te nemen. Bij een taak als deze is advies en inzicht van branchegenoten van onschatbare waarde. We bieden je graag de mogelijkheid om het (gratis) Forrester-rapport "Understanding The Role of Modernized PCs In Hybrid Work Environment Optimization" te downloaden.  

In dit rapport (in samenwerking met Microsoft) geeft 51% van de respondenten aan dat technologische verbeteringen noodzakelijk zijn. Bovendien zegt 76% van de besluitvormers van IT-inkoop de komende twee jaar meer te zullen investeren in het kopen van de juiste hardware voor werknemers. Wil je meer weten over hun ideeën over digitalisering? Denk groen als je gaat digitaliseren

Als je gaat digitaliseren, maak dan een duurzame en toekomstbestendige keuze. Microsoft belooft in 2030 koolstofnegatief te zijn en dat ze in 2050 meer koolstofdioxide (CO2) uit het milieu hebben verwijderd dan sinds hun oprichting uitgestoten. Ook lanceert Microsoft een initiatief waarbij ze hun eigen technologie gebruiken om leveranciers en klanten over de hele wereld te helpen met het verkleinen van hun eigen ecologische voetafdruk. Surface en Windows 10 spelen een belangrijke rol bij het bereiken van deze doelstellingen.

 

Duurzame oplossingen binnen Microsoft Surface

  • Minder plastic in de verpakkingen;
  • Laagst mogelijke chemische belasting;
  • Recyclebaarheid van 99% voor Surface-apparaten;
  • Apparaten met een lange levensduur.
#

Meer weten?

Neem contact op met Niels Pauel, Teamleider Outside Sales.