Apple

ARP is Apple Authorised Reseller voor zowel de overheids-, zorg-, onderwijs als de zakelijke markt. Voor jou betekent dit dat wij Apple apparatuur leveren, jouw aanschaf succesvol installeren, integreren en waar nodig repareren door onze ervaren Apple technici.

Implementeer Mac as a Service

De hardware, software en services van Apple werken samen om jouw werknemers de kracht en flexibiliteit te geven om te doen wat ze moeten doen, altijd en overal. Elke Mac is ontwikkeld voor solide prestaties, zodat je complexe spreadsheets kunt maken, indrukwekkende presentaties kunt geven of kunt multitasken in meerdere projecten.

Dankzij Apple Business Manager zijn Mac devices uiterst eenvoudig te implementeren en beheren. Of je organisatie nu tien apparaten heeft of tienduizend, Mac kan gemakkelijk worden geïntegreerd in je bestaande infrastructuur. Met Zero Touch-implementatie kan de IT afdeling op afstand configureren en beheren. Daarnaast kan IT het set-upproces afstemmen op elk team.

Mac devices en -platforms zijn ontwikkeld om je persoonlijke gegevens en bedrijfsinformatie veilig te houden. Belangrijke beveiligingsfuncties, zoals op hardware gebaseerde device encryptie, kunnen niet per ongeluk worden uitgeschakeld.

Infographic 'Mac as a Service'

Ontdek meer over Mac as a Service in onze Apple infographic. En ontdek onder meer:

 • Waarom kiezen voor Mac de voordeligste financiële optie is
 • Hoe je kosten voorspelbaar, transparant en inzichtelijk houdt
 • Hoe je bijdraagt aan een circulaire economie
Download gratis infographic

Ontdek hoe eenvoudig het is om Mac te introduceren in je bedrijf

Het innovatieve aanbod van ARP DAAS Compute maakt het eenvoudiger dan ooit om Mac apparaten op je werkplek te implementeren. Je krijgt producten en services die perfect zijn afgestemd op jouw behoeften, wanneer je ze nodig hebt, waardoor je IT kosten worden verlaagd. En als het tijd is voor een upgrade, recyclen we je oude apparaten op een veilige manier.

Wanneer je je werknemers de mogelijkheid biedt om te werken zoals ze willen, met de tools die ze graag gebruiken, zullen ze hun beste werk leveren. Met Mac kunnen werknemers productiever en creatiever zijn en beter samenwerken. Krachtige hardware, in combinatie met intuïtieve software plus de beste productiviteitsapps in de sector.

Waarom Mac?
 

 • Gemakkelijkere en snellere implementatie
 • Lagere kosten voor IT support
 • Grotere werknemerstevredenheid
 • Verbeterde algehele beveiliging
 • Hogere restwaarde dan een pc

Benut de waarde van je oude apparaten
 

Wil je jouw IT moderniseren, maar weet je niet wat je met je huidige apparaten moet doen?

Profiteer van de restwaarde van je oude apparaten en investeer dit geld in nieuwe Mac-apparaten in een 'as-a-service'-model. Ruil jouw huidige apparaten in, ontvang de restwaarde en investeer dat geld weer in Device as a Service (DAAS). Zo investeer je niet alleen in nieuwe Mac apparaten, maar in een totaalpakket met hardware, accessoires en lifecycle services.

Ruil je huidige apparaten in en investeer in DAAS
 

 • Gegarandeerde resale van huidige apparaten en lagere kosten voor DAAS.
   
 • Gegevensverwijdering op ingeruilde apparaten conform de AVG.
   
 • Veilige recycling van je oude apparaten, waardoor e-waste wordt teruggedrongen.
   
 • Geen investeringen vooraf maar maandelijkse, voorspelbare kosten.
   
 • Totaalpakket inclusief hardware, accessoires en lifecycle services.

Investeer in Device as a Service
 

In plaats van vooraf te investeren in de aanschaf van devices, betaal je een vast bedrag per gebruiker per maand. Dit betekent dat je nooit betaalt voor meer dan je nodig hebt, alleen voor wat je gebruikt.

Het contract is schaalbaar; als nieuwe collega’s in dienst treden, hoef je alleen maar een nieuw device te bestellen. Het device wordt op maat geconfigureerd en gebruiksklaar geleverd. Naast hardware omvatten de maandelijkse kosten ook IT lifecycle services zoals software-updates en ondersteuning voor eindgebruikers.

ARP Device as a Service

Heeft jouw IT afdeling niet genoeg tijd om zich te richten op hun kerntaken? Het is dan ook niet zo raar dat steeds meer bedrijven daar een oplossing voor zoeken. Met DAAS heeft jouw IT afdeling meer tijd over voor belangrijkere zaken en werken je medewerkers alleen nog maar met de beste apparatuur die altijd werkt.

#

Meer weten?

Neem contact op met Ricardo van Moll, Business Developer Apple