Dell VxRail

Dell EMC VxRail is een hypergeconvergeerd apparaat. Net als VSPEX ™ BLUE, het Dell EMC-product dat het vervangt, en andere hypergeconvergeerde infrastructuursystemen, omvat VxRail reken-, opslag-, netwerk- en virtualisatieresources in één apparaat. De kracht van een SAN (Storage Area Network) in twee rack units!

Kant-en-klare hyperconverged VMware virtualisatie-appliance

De Dell EMC VxRail appliance-reeks vereenvoudigt de implementatie van gevirtualiseerde applicaties. Met een 73% snellere implementatie* dan een traditionele infrastructuur, kun je met VxRail van de continue innovatie van Dell EMC PowerEdge platforms en VMware vSAN om uw VMware omgeving op een voorspelbare manier te ontwikkelen en maar liefst 619% ROI* te bieden gedurende vijf jaar.

  • Zorg voor IT-zekerheid door de naadloze integratie in VMware-ecosystemen.
  • Voorspelbaar ontwikkelen met gestroomlijnde implementatie en levenscyclusbeheer.
  • Voortdurend innoveren met technologie die u helpt u te richten op uw doelen.

VxRail appliances leveren zeer voorspelbare prestaties voor miljoenen configuratie-opties om te voldoen aan elk HCI-gebruiksscenario.

Dell VxRail_nodes op instapniveau.jpg

Nodes op instapniveau

De VxRail E serie bestaat uit low-profile nodes voor externe kantoren of voor locaties met beperkte ruimte. Elke appliance in de reeks heeft één node per 1U-chassis, zodat clusters optimale storage kunnen gebruiken en computingbronnen met uitbreidingsopties van klein formaat, één rackunitnode tegelijk. Modellen zijn uitgerust met de VxRail E560 (hybride), en de VxRail E560F (all-flash). Dit zijn modellen met één of twee processoren op basis van de PowerEdge R640 rackserver.

Dell VxRail Automate.jpg

Automate

Dell VxRail Innovate.jpg

Innovate

Dell VxRail Accelerate.jpg

Accelerate

Krachtige nodes

De VxRail P serie bestaat uit krachtige nodes die zijn geoptimaliseerd voor zware workloads, zoals databases. Elke appliance uit de serie heeft één node per 2U-chassis. Modellen zijn de VxRail P570 (hybride), en de VxRail P570F (all-flash). Dit zijn modellen met één of twee processoren op basis van de PowerEdge R740 rackserver.

Dell VxRail Krachtige nodes.jpg
Dell VxRail VDI geoptimaliseerde nodes.jpg

VDI geoptimaliseerde nodes

De nodes uit de VxRail V serie zijn geschikt voor grafische kaarten met ondersteuning voor tot 3 graphics accelerators voor gespecialiseerde gebruiksscenario’s, zoals professionele 2D/3D-visualisatie. Elke appliance heeft één node per 2U-chassis. Modellen zijn de VxRail V570 (hybride), en de VxRail V570F (all-flash). Dit zijn modellen met twee processoren op basis van de PowerEdge R740 rackserver.

Een disaster recovery is van groot belang voor je organisatie

Want daarmee zorg je ervoor dat de continuïteit van jouw bedrijf altijd gegarandeerd wordt. Maar hoe kies je als bedrijf nu de juiste strategie voor jouw back-up omgeving? En welke disaster recovery oplossing past het beste bij jouw organisatie?

Lees hier waarom je een disaster recovery plan nodig hebt: 

Lees verder
#

Meer weten?

Neem contact op met Mark Jongen, Solution Specialist Datacenter.