Dell Hybrid Work

Dell biedt een scala aan oplossingen in de vorm van hardware en software waarmee jouw medewerkers makkelijker, prettiger en productiever samenwerken. Ontdek wat Dell Hybrid Work voor jouw organisatie kan betekenen.

Hybride werken: lastiger dan je denkt

Uit onderzoek blijkt dat medewerkers liefst niet meer alle dagen op kantoor werken. Een combinatie van kantoor en werken op afstand wordt als ideaal gezien. En het lijkt zo eenvoudig: geef je medewerkers een notebook en ze kunnen overal hun werk doen. Maar in de praktijk is dat een stuk lastiger. 86% van de organisaties heeft moeite om hun medewerkers op afstand te laten werken.

De uitdagingen zijn divers. Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers veilig het internet op kunnen? En nog belangrijker, hoe zorg je ervoor dat ze op een veilige manier inloggen op het bedrijfsnetwerk? Hoe regel je dat ze beschikken over de juiste versies van de software, en wat kun je doen als er updates moeten worden gedaan? En dan wil je natuurlijk ook dat je medewerkers goed en flexibel kunnen samenwerken. Hoe zorg je ervoor dat ze effectief op afstand kunnen vergaderen?

Voor al deze uitdagingen heeft Dell Hybrid Work passende oplossingen. Van slim ingerichte meeting rooms, tot computers waarbij veiligheid tot in de haarvaten is doorgevoerd.

Efficiënt vergaderen met Dell

Om in contact te blijven met medewerkers die thuis of op een andere locatie werken, is een goed ingerichte vergaderruimte op kantoor essentieel. Dell biedt flexibele oplossingen om meeting rooms slim in te richten.

Landscape_Dell_Hybrid-work-1.png

Grootformaat monitor

De grootformaat monitoren van Dell hebben haarscherp beeld, alle ruimte om deelnemers duidelijk weer te geven en een aansluiting voor integratie met een OptiPlex Micro.

Samenwerkingssoftware

De OptiPlex Micro is standaard uitgerust met software voor het gebruik van Microsoft Teams en Zoom.

Landscape_Dell_Hybrid-work-2.png
Landscape_Dell_Hybrid-work-3.png

Logitech camera, luidspreker en Tap-touchcontroller

De camera van Logitech levert videobeeld en stemopnames van studiokwaliteit. De luidspreker zorgt voor een kraakhelder geluid. De Logitech Tap-controller is een 10,1-inch tablet voor het bedienen van het vergadersysteem, inclusief het delen van content.

Alle componenten in het Dell-vergadersysteem worden vooraf geconfigureerd, waardoor een eenvoudige installatie is gegarandeerd.

Unified Workspace – werken vanuit de cloud

Icon-1-implementatie.png

Implementatie

Op basis van wensen en specificaties worden de pc’s al in de fabriek ingericht met behulp van endpointmanagementsoftware. De voorgeïnstalleerde pc’s gaan rechtstreeks naar de medewerker die hem alleen nog maar hoeft aan te zetten en direct aan de slag kan.

Icon-2-beveiliging.png

Beveiliging

De apparatuur is beveiligd volgens de zero-trustprincipes, waarbij alleen toegang wordt verleend aan vertrouwde accounts. Dat zorgt voor de meest stringente beveiliging, die bovendien volkomen transparant is voor de medewerker: met één keer inloggen zijn alle vertrouwde bronnen beschikbaar.

Icon-3-beheer.png

Beheer

Met behulp van VMware Workspace ONE beheer je alle apparaten in je organisatie vanaf een enkele beheerconsole, in combinatie met de Dell Client Command Suite. Niet alleen kun je applicaties vanuit de cloud afleveren bij elke medewerker, je integreert er ook toegangscontrole, applicatiebeheer en endpointmanagement mee.

Icon-4-support.png

Support

Dell ProSupport biedt support die gebruikers niet in de weg zit. Dankzij telemetrie blijf je op de hoogte van het reilen en zeilen van de apparaten en houd je de controle waardoor je veel problemen al op afstand kunt oplossen.

Trusted Devices – de veiligste zakelijke pc’s

Versleutel gevoelige informatie en bescherm data

Dell SafeData met Netskope en Absolute endpointbeveiliging

Voorkom, detecteer en reageer op aanvallen

Dell SafeGuard and Response

Veilig vanuit de doos

Dell SafeSupply Chain en Dell SafeBIOS

Eindgebruikersbescherming

Dell SafeID

Privacy op het scherm

Dell SafeScreen beperkt het zicht op het scherm en Dell SafeShutter zet het scherm in de sluimerstand

#

Meer weten?

Neem contact op met Noël Brouwers, Business Developer Workplace & Mobility