Dell PowerEdge-server

De nieuwste generatie PowerEdge-servers zijn ontworpen voor de meest veeleisende workloads, nu en in de toekomst. PowerEdge is het breedste, meest geautomatiseerde en veiligste servers portfolio van Dell Technologies. Met platformupgrades en technologische innovaties zorgt PowerEdge voor positieve bedrijfs- en servicekwaliteitsverbeteringen. Is het tijd om je servers te refreshen? Dan is PowerEdge een verstandige investering.

Snellere IT-transformatie door serverinnovatie

Een moderne en veerkrachtige IT-infrastructuur ondersteunt een organisatie via nieuwe bedrijfsmodellen, beheert effectief risico's, gaat om met nieuwe technologieën en is flexibel genoeg om te ondersteunen wat er in de toekomst kan gebeuren. Het pakt ook nieuwere uitdagingen aan zoals het beheersen van de kosten bij toenemende prestatiedruk en de toenemende behoefte aan stroom- en koelingsoplossingen om energieverslindende dataversnellertechnologieën aan te pakken.

De nieuwste generatie PowerEdge van Dell Technologies biedt servers die meer dan ooit kunnen leveren: van rekenkracht en beveiliging tot vereenvoudigde, geautomatiseerde systemen die geen concessies doen aan flexibiliteit.

Schaalbare bedrijfsarchitectuur

Maximaliseer de prestaties voor de grootste applicaties met schaalbare architecturen en flexibele interne opslag.

Intelligente automatisering

Automatiseer de gehele serverlevenscyclus, van implementatie tot buitengebruikstelling, met ingebouwde intelligentie die de productiviteit verhoogt.

Geïntegreerde beveiliging

Bescherm je klanten en jouw organisatie met een uitgebreide verdedigingslinie, ingebouwd in de hardware en firmware van elke server.

Waarom het belangrijk is om je servers regelmatig te refreshen1

Verbeterde efficiëntie van IT-personeel: Personeel besteedde 21% minder tijd aan infrastructuurbeheer en het aantal servers dat per beheerder werd beheerd, steeg met 22%.

Grotere inkomstengroei: Organisaties met serverrefreshes vergroten hun groei met wel 24%.

Hogere klanttevredenheid: Verminderde downtime van servers leidde tot 18% meer klanttevredenheid en klantenbehoud.

Snellere Time To Market: Server refresh biedt snellere app-ontwikkeling, wat resulteert in een verkorting van de marktintroductietijd met 15%.

Upgrade naar de nieuwste generatie PowerEdge-servers

Adaptieve rekenkracht

De nieuwste generatie servers levert de juiste combinatie van technologie en mogelijkheden om aan alle reken- en werklastbehoeften te voldoen. Ze zijn prestatie-geoptimaliseerd om een breed scala aan gebruiksscenario's te omvatten, van nieuwe workloads rond cloud, IoT en AI/ML tot meer traditionele workloads rond big data en VDI. Ook zijn er robuuste servers met een korte diepte geïntroduceerd die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de edge-centrische vereisten van bijvoorbeeld telecom.

Autonome compute infrastructuur

Nieuwere PowerEdge-servers omvatten automatisering en vereenvoudigd beheer waardoor jouw team meer tijd kan besteden aan belangrijkere taken. De intelligente, autonome systemen werken zelfstandig op basis van door de gebruiker gedefinieerde richtlijnen en limieten. Door silo-operaties te elimineren en volledig inzicht te bieden in jouw hybride omgevingen, kunnen de servers helpen het beheer te stroomlijnen en te verbeteren met één uitgebreid platform.

Proactieve veerkracht

PowerEdge biedt end-to-end supply chain-garantie met proactieve veerkracht van productie tot end-of-life – allemaal van één enkele, vertrouwde leverancier. De alomvattende beveiliging maakt gebruik van hulpmiddelen voor het vermijden van namaak, de controle op de fabricageketen, het ondertekenen van codes, het indringen van chassis en het verzegelen van packaging.

Continue innovatie

Met Dell Technologies krijg je een bondgenoot die gefocust is op het creëren van geïntegreerde oplossingen waarmee je gegevens kunt omzetten in inzichten en actie. Dell werkt altijd aan innovatie, verbetering en vooruitgang. De laatste verbeteringen in PowerEdge zijn onder meer:

  • Automatiseringstijdbesparingen tot 85%
  • 5 keer de bestellingen per minuut van een VMware® vSANTM-cluster met R630
  • 83% vermindering van de energie-intensiteit sinds 2013
  • Tot 60% snellere verwerking voor Apache® Hadoop®
  • Versnel de provisioning met 90% en verkort de weg naar productietijd met 82% met VMware TanzuTM
  • Krachtige processors met maximaal 40 cores met Intel® en tot 64 cores met AMD®
  • Sneller geheugen met maximaal 3200MT/s
  • Snellere I/O met PCIe Gen4, waardoor 2 keer zoveel bandbreedte wordt verkregen als PCIe Gen3
  • Tot 35% gerecycled plastic in PowerEdge-producten

De IT infrastructuur is het fundament van jouw organisatie.

Zorg er dan ook voor dat deze optimaal is ingericht en je zeker weet dat alles naar behoren werkt. ARP ziet dat organisaties met hun IT infrastructuur vaak niet goed zijn voorbereid op de toenemende hoeveelheid data. Lees in dit e-book hybrid cloud wat de nieuwste generatie IT infrastructuur biedt, wat de mogelijkheden zijn en wat het jouw organisatie oplevert.

Meer over het datacenter van de toekomst:

Lees verder
#

Meer weten?

Neem contact op met Mark Jongen, Solution Specialist Datacenter.

1IDC White Paper “Optimizing Performance with Frequent Server Replacements for Enterprises,” in opdracht van Dell Technologies en Intel, Doc #US47489021, March 2021

2 Gebaseerd op Principled Technologies Report in opdracht van Dell Technologies, Performing Common Systems Management Tasks met Dell EMC OpenManage Enterprise 3.5 vs Manual approaches, March 2021. De werkelijke resultaten kunnen variëren. Volledig rapport: http://facts.pt/v9fIV4J

3 Op basis van het Principled Technologies Report in opdracht van Dell Technologies kunnen Dell EMC PowerEdge R650-servers met VMware vSphere 7.0 Update 2 de prestaties van transactionele databases verbeteren, juni 2021.

4 Gebaseerd op een Dell-analyse van het beste TPCx-HS-benchmarkresultaat voor 3TB-configuraties met 17 knooppunten van 21,52HSph op de TPCx HS-pagina vanaf 3 maart 2021

5 2017 en 2018 Belangrijke klantcasestudies. n=15. “Productietijdtijd” = praktijkgericht werk (vs. “totale tijd” is de tijd om te leveren). Gemiddelden zijn exclusief de hoogste en laagste metingen.