Dell Unity

Vereenvoudig het pad naar IT-transformatie met Dell EMC Unity XT all-flash en hybride opslagarrays. Unity XT is ontworpen voor prestaties, geoptimaliseerd voor efficiëntie en gebouwd om de multi-cloud reis te vereenvoudigen.

Dell EMC Unity XT: compromisloze midrange-opslag

Dell EMC Unity XT All-Flash en Hybrid Flash-arrays zetten nieuwe normen voor opslag met overtuigende eenvoud, allesomvattende software, razendsnelle snelheid, geoptimaliseerde efficiëntie, multi-cloud-ondersteuning en dat allemaal in een modern NVMe-ready ontwerp.

Hiermee voldoet het aan de behoeften van IT-professionals met beperkte middelen in grote of kleine bedrijven. Ontworpen voor prestaties, geoptimaliseerd voor efficiëntie en gebouwd voor hybride cloudomgevingen, zijn deze systemen perfect geschikt voor het ondersteunen van veeleisende gevirtualiseerde applicaties, het implementeren van uniforme opslag en het voldoen aan Remote-Office-Branch-Office-vereisten.

Dell EMC Unity XT All-Flash Unified Storage

Verlaag de kosten en vereenvoudig uw activiteiten met volledig geïntegreerde flash-opslagplatforms die vanaf de grond opgebouwd zijn om snelheid, efficiëntie en multi-cloudondersteuning te bieden.

Dell Unity_Dell EMC Unity XT All-Flash Unified Storage.jpg
Dell Unity_Dell EMC Unity XT Hybrid Unified Storage.jpg

Dell EMC Unity XT Hybrid Unified Storage

Bereik de optimale combinatie van prestaties en kostenefficiëntie met uniforme hybride flash-opslagplatforms die eenvoud en efficiëntie mogelijk maken en zijn gebouwd voor multi-cloud.

Eenvoudig te beheren

Doordat de Untiy XT series beschikken over een all-inclusive licentie model zijn alle functionaliteiten eenvoudig in gebruik te nemen.

  • Cloud based storage analytics, Thin provisioning, Unified management, Central management, Dynamic pools, forever snapshots and clones
  • File & block remote replication, inline compression and dedup, SDS, Cloud tiering & archiving
  • Anti-virus enabler, Data at rest encryption, QoS, File level retention, Virtualization integration, IP Multi tenancy.
Dell Unity_Eenvoudig te beheren_.jpg
Dell Unity_Geïntegreerde gegevensbescherming_.jpg

Geïntegreerde gegevensbescherming

Dell EMC Unity XT verbetert de staat van gegevensbescherming, met een reeks functies die niet alleen uitgebreid zijn maar ook zijn
inbegrepen zonder extra kosten. Een beperkt aantal RecoverPoint Basic-licenties zijn ook inbegrepen, waardoor continue gegevensbescherming en een nul-RPO voor jouw meest kritieke aanvraag gegevens. Data-at-rest-codering (D@RE) beschermt gegevens in het opslagsysteem zonder dat er speciale schijven nodig zijn en ondersteunt interne en externe sleutelbeheerders voor gecentraliseerd beveiligingsbeheer.

#

Meer weten?

Neem contact op met Mark Jongen, Solution Specialist Datacenter.