HPE Hyper­converged

Ondernemingen zijn tegenwoordig op zoek naar manieren om innovatie en de marktintroductietijd te versnellen, door te zorgen voor een ongeëvenaarde robuustheid, flexibiliteit en consolidatie van workloads van IT. Met een intelligente hyperconverged infrastructuur van HPE ligt dit alles nu binnen handbereik

HYPER­CONVERGED INFRASTRUCTUUR

Ondernemingen zijn tegenwoordig op zoek naar manieren om innovatie en de marktintroductietijd te versnellen, door te zorgen voor een ongeëvenaarde robuustheid, flexibiliteit en consolidatie van workloads van IT. Met een intelligente hyperconverged infrastructuur van HPE ligt dit alles nu binnen handbereik.

Meer over de nieuwe intelligente HCI:

afbeelding_HPE Hyperconverged_De grenzen van Hyperconverged infrastrucuur verleggen.jpg

De grenzen van Hyperconverged infrastrucuur verleggen

Mogelijk gemaakt door de voorspellende intelligentie van HPE InfoSight en in staat tot het uitvoeren van zelfs uw meest veeleisende workloads: HPE’s hyperconverged aanbod geeft een nieuwe invulling aan de mogelijkheden van HCI. Zelfbeherend, zelfoptimaliserend en zelfherstellend: dit is een AI-gestuurde HCI die de eenvoud, efficiëntie en kostenbesparing van hyperconverged naar jouw volledige omgeving brengt.

Upgrade naar intelligent eenvoudige IT

Gebruik een intelligente oplossing met krachtige prestaties die jouw bedrijf voortstuwt, van het datacenter tot de edge. Snel te implementeren, gemakkelijk te schalen en hyperefficiënt: HPE’s hyperconverged oplossingen maken al jouw applicaties mogelijk en stroomlijnen tegelijkertijd uw activiteiten, consolideren workloads en beschermen je data.

afbeelding_HPE Hyperconverged_Upgrade naar intelligent eenvoudige IT.jpg
afbeelding_HPE Hyperconverged_Stroomlijn de IT-activiteiten voor gedistribueerde bedrijven.jpg

Stroomlijn de IT-activiteiten voor gedistribueerde bedrijven

Meerdere locaties met verschillende platforms staan gelijk aan een echt gedoe voor IT. Een gemeenschappelijke hyperconverged infrastructuur, van core tot edge, brengt orde in beheer, ondersteuning, implementatie en gegevensbescherming.

Lees ESG’s TCO-rapport over HCI:

ESG’s TCO-rapport

Transformeer activiteiten met kunstmatige intelligentie

Softwaregedefinieerde automatisering maakt dag 0 en dag 1 eenvoudiger. Kunstmatige intelligentie voorspelt en voorkomt problemen voor het optimaliseren van dag 2 en daarna. Ontdek hoe HPE InfoSight diepe zichtbaarheid, vereenvoudigd levenscyclusbeheer en geoptimaliseerde prestaties en workloadplaatsing levert.

Meer over zelfbeherende infrastructuur:

Lees meer
afbeelding_HPE Hyperconverged_Transformeer activiteiten met kunstmatige intelligentie.jpg
afbeelding_HPE Hyperconverged_Laat de edge op volle kracht werken.jpg

Laat de edge op volle kracht werken

Gebruik een architectuur die ideaal is voor eindgebruikerscases met edge en ROBO. Intelligent eenvoudige hyperconverged infrastructuur kan de kosten aan de edge aanzienlijk verminderen. Analisten bij ESG ontdekten dat er wel 55% kan worden bespaard nu het aantal kantoren en vestigingen op afstand groeit.

DOWNLOAD WHITEPAPER:

Hyperconverged Infrastructure for Data Center Consolidation

Een datacenter klaar voor de toekomst

Is jouw organisatie toe aan vernieuwing of uitbreiding van de IT infrastructuur? Dan zit je als IT manager ongetwijfeld met vele vragen. Het is van cruciaal belang om hier op een juiste manier mee om te gaan.

Meer over het datacenter van de toekomst:

Lees meer
#

Meer weten?

Neem contact op met Mark Jongen, Solution Specialist Datacenter.