HPE StoreOnce

Intelligente opslag die jouw Hybride IT-databescherming met meer eenvoud, prestaties en flexibiliteit transformeert tegen lagere kosten dan traditionele oplossingen.

HPE STOREONCE BACK-UPAPPARATEN VOOR GEGEVENS­BESCHERMING

Intelligente opslag die jouw Hybride IT-databescherming met meer eenvoud, prestaties en flexibiliteit transformeert tegen lagere kosten dan traditionele oplossingen.

Vereenvoudiging van gegevensbescherming voor hybride IT-omgevingen

Verminder de kosten, risico’s en complexiteit met een cloud-ready platform voor gegevensbescherming. HPE StoreOnce biedt flashspeed datacenterbescherming en goedkope archivering en noodherstel in de cloud, dat kan schalen van kleine afgelegen kantoren tot de grootste ondernemingen en dienstverleners.

Eenvoudigere processen

Vereenvoudig jouw cloudback-up met een oplossing voor gegevensbescherming die is gebouwd voor de cloud en die geen aparte gateway of virtuele apparatuur nodig heeft. Je kunt jouw back-up- en bedrijfsapps naadloos cloud-enabled maken, jouw keuze voor de cloud integreren, een back-up maken van alleen unieke gegevens in de cloud voor 20 keer lagere kosten voor cloud-opslag en gecodeerde, zelfbeschrijvende back-upgegevens opslaan voor eenvoudig cloud-noodherstel.

afbeeldingg_storeonce_Eenvoudigere processen 2.jpg

Moderne back-up

Een moderne back-up oplossing die je beschermt tegen Ransomware. Doormiddel van de speciale API (Catalyst) is deze oplossing onzichtbaar voor kwaadwillende. Zodoende kunnen back-ups veilig opgeslagen worden voor de lange termijn.

Naleving van SLA’s

Bereik toonaangevende inname prestaties. Je kunt 23 keer sneller back-ups en 15 keer sneller herstel voor jouw bedrijfsapps maken met een minimale impact op je productieomgeving met behulp van directe back-ups van HPE 3PAR of HPE Nimble naar HPE StoreOnce met HPE RMC. Beheer de datagroei en verlaag je back-upkosten en -voetafdruk met 95% – gegarandeerd met intelligente deduplicatie.

afbeeldingg_storeonce_Bescherming van je data op jouw manier.jpg

Hoge datareductie

StoreOnce heeft een hoge datareductie voor long term back-up.
De StoreOnce heeft een hoge deduplicatie factor, waardoor enkel de wijzigingen worden opgeslagen op het apparaat, en hiermee hoge volumes aan ruwe data kunnen worden weggeschreven.

HPE StoreOnce next-generation platform

Krijg flash-prestaties op cloud-schaal met tot 10x meer capaciteit en 3x snellere back-ups. 4 Vereenvoudig activiteiten met multi-systeembewaking vanaf één enkele ruit. Verhoog de wendbaarheid met flexibele, door de software gedefinieerde bescherming.

afbeeldingg_storeonce_HPE StoreOnce next-generation platform.jpg
afbeeldingg_storeonce_HPE RMC 6.2.jpg

HPE RMC 6.2

Bescherm meer gegevens, sneller en voor minder, met geïntegreerde back-up, kopieergegevensbeheer en gegevensmobiliteit voor HPE 3PAR, HPE Primeraen HPE Nimble Storage. Maak en automatiseer SLA-beleid met slechts enkele klikken.

Integratie van HPE SimpliVity

Gebruik een appbewuste oplossing voor databescherming met snel herstel en op beleid gebaseerde automatisering voor eenvoudig beheer en kostenbesparing. Betaal zeven keer 5 minder voor VM back-ups die zijn opgeslagen op HPE StoreOnce-systemen vergeleken met een all-flash HPE SimpliVity-laag.

afbeeldingg_storeonce_integratie van HPE SimpliVity.jpg

Future proof storage

We geneneren en verwerken met zijn allen steeds meer data. Die data moet je ook nog eens opslaan. Je kunt dan ook niet meer zonder een modern datacenter. Maar waar moet je rekening mee houden? En welke storage oplossing past het beste bij jou?

Meer over het datacenter van de toekomst:

Lees meer
#

Meer weten?

Neem contact op met Mark Jongen, Solution Specialist Datacenter.