HPE GreenLake for Storage

HPE GreenLake for Storage lost de uitdagingen wat betreft de levenscyclus van je hybride cloudgegevens op, door gegevensbeheer te vereenvoudigen via een intuïtieve cloudervaring. Dankzij het pay-per-use model betaal je alleen voor wat je écht gebruikt. Ontdek wat HPE GreenLake kan betekenen voor jouw organisatie.

SLA OP, BEHEER EN BESCHERM ALLE WORKLOADS -  OVERAL

Moderniseer je applicaties en data – van edge tot cloud – met HPE GreenLake. HPE GreenLake ondersteunt multi-cloudervaringen ongeacht de locatie van je workloads. HPE GreenLake biedt de basis voor meer dan 50 clouddiensten. Dankzij het pay-per-use model betaal je alleen voor wat je écht gebruikt. Maak kennis met de mogelijkheden via ARP!

HPE GreenLake zowel on-premise als cloudoplossingen en speelt perfect in op de veranderingen in de markt. HPE GreenLake for Storage lost je uitdagingen wat betreft de levenscyclus van je hybride cloudgegevens op, door gegevensbeheer te vereenvoudigen via een intuïtieve cloudervaring. Dit wordt aangedreven door AI, een krachtige architectuur en naadloos geïntegreerde databescherming voor de hybride cloud. Benut het volledige potentieel van de data van jouw organisatie met HPE GreenLake for Storage.

 • Vereenvoudig activiteiten met een operationele cloudervaring en ‘as a Service’ flexibiliteit voor line-of-business eigenaren en ontwikkelaars.
 • Maak gebruik van betere prestaties – een betere rendabiliteit – in je kritieke apps terwijl je silo’s en complexiteit elimineert.
 • Voer elke app uit zonder compromissen met enterprise-grade, on-premise clouddata-services en tot 100% gegarandeerde beschikbaarheid.

Verstevig jouw meest data-intensieve workloads

Vereenvoudig gegevensbeheer en transformeer sneller met scale-out bestandsopslag op bedrijfsniveau die jouw meest veeleisende, data-intensieve apps van stroom kan voorzien. Geef je data science teams meer mogelijkheden met HPE GreenLake for Storage en krijg sneller inzicht, stimuleer innovatie en behaal concurrentievoordeel.

Voor welk type klanten is HPE GreenLake geschikt?

HPE GreenLake is interessant voor verschillende type klanten, van MKB tot Enterprise – alle organisaties die schaalbaarheid en flexibiliteit verlangen vanwege verwachte groei of bijvoorbeeld een wisselende vraag naar capaciteit. Daarnaast biedt HPE GreenLake het steeds populairder wordende pay-per-use model in plaats van dat je vooraf je infrastructuur volledig dient te financieren.

Maak gebruik van de kracht van data – waar deze zich ook bevindt

Versnel data-first modernisering met de meest uitgebreide oplossing in de branche voor het opslaan, beheren en beschermen van gegevens in de hybride cloud.

 • HPE GreenLake for Block Storage
  Vereenvoudig gegevensbeheer met de flexibiliteit van selfservice voor al je apps via enterprise block storage die als een service wordt geleverd. HPE GreenLake for Block Storage versnelt de transformatie via een intuïtieve cloudervaring voor jouw kritieke apps en bedrijfsgegevens.

   
 • HPE GreenLake for File Storage
  Los je data-intensieve initiatieven op, waaronder AI/ML, media, HPC en life sciences, met scale-out bestandsopslag op bedrijfsniveau die gegevensbeheer vereenvoudigt en tegelijkertijd hoge beschikbaarheid, hogere efficiëntie tegen lagere kosten en een architectuur biedt die is ontworpen voor exabyte-schaal.
#

Meer weten?

Neem contact op met Mark Jongen, Solution Specialist Datacenter.