HPE SimpliVity

Ga de toekomst tegemoet met een nieuwe generatie HCI, aangedreven door HPE InfoSight, de meest geavanceerde AI voor infrastructuur van de branche.

HPE SIMPLIVITY

HPE SimpliVity hypergeconvergeerde infrastructuur consolideert de volledige IT-stack, geavanceerde gegevensdiensten en de intelligente netwerkfabric in één enkele, geïntegreerde oplossing.

We hebben een nieuwe voorstelling ontwikkeld van wat jouw HCI kan zijn

Stel je een hyperconverged architectuur voor die van softwaregedefinieerd is doorontwikkeld naar AI-gestuurd en die zelfbeherende, zelfoptimaliserende en zelfherstellende infrastructuur biedt. Door voorspellende analyses van HPE InfoSight op basis van machineleren aan ons hyperconverged platform toe te voegen, hebben we het tijdperk van intelligente HCI ingeluid.

Bekijk de Chalk Talk-video
afbeelding_SimpliVity_We hebben een nieuwe voorstelling ontwikkeld van wat jouw HCI kan zijn.jpg

91 %

meer tijd voor innovatie.
Versnel nieuwe projecten met ongeëvenaarde slagvaardigheid.

60 secs

om een VM van 1 TB te herstellen.
Profiteer van snel en uitgebreid bedrijfsherstel dat is ingebouwd.

0

specialisten vereist.
Profiteer van een eenvoudige consumentenervaring.

Vanwege enorme uitdagingen voor wereldwijde bedrijfsoperaties als gevolg van de COVID-19-pandemie, vertrouwen organisaties op virtuele desktopinfrastructuur (VDI) om gebruikers op afstand optimaal uit te rusten en tegelijkertijd dataveiligheid te waarborgen. Eenvoudig, gemakkelijk schaalbaar en met ingebouwde databescherming: HPE SimpliVity is de ideale oplossing voor jouw behoeften op het gebied van VDI.

​​​​​​​Bekijk de infographic

Niet je normale HCI

Profiteer van de AI-gestuurde intelligentie van HPE InfoSight met meer zichtbaarheid en voorspellende analyses van jouw volledige HCI-omgeving. Dankzij VM-centrisch beheer en mobiliteit, ingebouwde functies voor back-up en noodherstel baanbrekende data-efficiëntie in een architectuur die van het datacenter tot de edge is geoptimaliseerd, loopt deze HCI mijlenver vooruit op de HCI die je altijd hebt gekend.

afbeelding_SimpliVity_Niet je normale HCI.jpg
afbeelding_SimpliVity_Maak intelligent eenvoudig beheer mogelijk.jpg

Maak intelligent eenvoudig beheer mogelijk

Softwaregedefinieerde automatisering vereenvoudigt dag 0 en 1. Kunstmatige intelligentie voorspelt en voorkomt problemen voor het optimaliseren van dag 2 en daarna. Verkort de time-to-market en maak korte metten met het blussen van IT-brandjes.

Bekijk de Chalk Talk-video

Profiteer van gegarandeerd 90% capaciteitsbesparing

De in HPE SimpliVity ingebouwde hyperefficiëntie verbetert de prestaties van applicaties, maakt storage vrij en versnelt lokale en externe back-up- en herstelfuncties. Klanten behalen gegarandeerd 90% capaciteitsbesparing voor storage en back-up samen.

Het oplossingenoverzicht
afbeelding_SimpliVity_Profiteer van gegarandeerd 90% capaciteitsbesparing.jpg
afbeelding_SimpliVity_Gebruik een infrastructuur die is geoptimaliseerd voor de edge.jpg

Gebruik een infrastructuur die is geoptimaliseerd voor de edge

Benut een architectuur die klaar is voor edge- en ROBO-eindgebruikers cases. Intelligent eenvoudige hyperconverged infrastructuur kan de kosten aan de edge aanzienlijk verminderen. Analisten bij ESG ontdekten dat er wel 55% kan worden bespaard naarmate het aantal kantoren en vestigingen op afstand groeit.

Lees het ESG-rapport

Profiteer van razendsnel herstel met ingebouwde databescherming

Vertrouw op de meest efficiënte HCI-oplossing voor herstel met de kracht om in 60 seconden een VM van 1 TB te herstellen. Gecombineerd met ingebouwde robuustheid en hoge beschikbaarheid, zodat je nu workloads op HPE SimpliVity kunt implementeren en consolideren.

Zie onze HyperGuarantee
afbeelding_SimpliVity_Profiteer van razendsnel herstel met ingebouwde databescherming.jpg
#

Meer weten?

Neem contact op met Mark Jongen, Solution Specialist Datacenter.