#
Hybride Datacenter

Workload assessment

Ga goed voorbereid 2024 in! Krijg inzicht in je datacenter met een workload assessment

Is het datacenter binnen jouw organisatie binnenkort aan vervanging toe?  Maak dan alvast een afspraak voor een vrijblijvend workload assessment met onze Solution Specialist Mark Jongen. Een workload assessment laat je zien hoe je huidige IT infrastructuur ervoor staat. De resultaten die uit het assessment komen dienen als basis voor een nieuwe oplossing.

Direct assessment aanvragen
IT_Infra_DC_storage1_teal.png

Workload assessment, hoe werkt het?

Voor het workload assessment gebruiken we enkele online tools die je infrastructuur op hostniveau meten. Deze analyseren diverse zaken zoals latency, IOPS, throughput, VM’s en nog veel meer gedurende een korte periode. Deze “lightweight tools” zijn eenvoudig te installeren en werken in memory. Daarom hebben ze geen impact op prestaties van de omgeving.

Wat gebeurt er na het plannen van de afspraak?
Nadat je jouw gegevens hebt achtergelaten, neemt onze specialist telefonisch contact met je op om een afspraak te maken voor het workload assessment. 

Meten is weten met een ARP workload assessment

De gedetailleerde rapporten van het workload assessment bevatten bevindingen vanuit diverse invalshoeken. Van capaciteit tot CPU en memory resources: we verkrijgen een goed totaalbeeld van de gehele omgeving. Op grond van de verschillende statistieken stellen onze specialisten deskundige adviezen op. Hierdoor kun je proactief actie ondernemen en optimaliseer je jouw IT infrastructuur.

De voordelen van het workload assessment:
 

  • Analyseert huidige workloads, zonder wijzigingen op de server aan te brengen;
  • Visualiseert je IT omgeving;
  • Zorgt voor transparantie en definieert doelen;
  • Baseert financiële IT uitgaven op actuele data;
  • Werkt op afstand.

Wil jij een gratis workload assessment laten uitvoeren?
Neem dan hieronder vrijblijvend contact op met Mark Jongen, Solution Specialist datacenter. Nadat je jouw gegevens hebt achtergelaten, neemt hij telefonisch contact met je op om een afspraak te maken voor het workload assessment.

IT_Infra_DC_storage2_teal.png
#

Aanvragen of meer informatie?

Vul hieronder jouw gegevens in en vraag het workload assessment aan. Wil je eerst graag meer informatie? Laat dan ook jouw gegevens achter en Mark Jongen, onze Solution Specialist datacenter, neemt snel contact met je op!