Hybride Datacenter

Workload Assessment

Krijg inzicht in je datacenter met een workload assessment!

Ga je een nieuw datacenter traject in? Dan is het verstandig om eerst de huidige stand van zaken te weten. Een workload assessment laat je zien hoe je huidige IT infrastructuur er voor staat. De resultaten die uit het assessment komen dienen als basis voor een nieuwe oplossing.

Direct assessment aanvragen
IT_Infra_DC_storage1_teal.png

Een workload assessment, hoe werkt het?

Voor het workload assessment gebruiken we enkele online tools die je infrastructuur op hostniveau meten. Deze analyseren diverse zaken zoals latency, IOPS, throughput, VM’s en nog veel meer gedurende een korte periode. Deze “lightweight tools” zijn eenvoudig te installeren en werken in memory. Daarom hebben ze geen impact op prestaties van de omgeving.

Meten is weten met een ARP workload assessment

De gedetailleerde rapporten van het workload assessment bevatten bevindingen vanuit diverse invalshoeken. Van capaciteit tot CPU en memory resources: we verkrijgen een goed totaalbeeld van de gehele omgeving. Op grond van de verschillende statistieken stellen onze specialisten deskundige adviezen op. Hierdoor kun je proactief actie ondernemen en optimaliseer je jouw IT infrastructuur.

De voordelen van het workload assessment:
 

  • Analyseert huidige workloads, zonder wijzigingen op de server aan te brengen;
  • Visualiseert je IT omgeving;
  • Zorgt voor transparantie en definieert doelen;
  • Baseert financiële IT uitgaven op actuele data;
  • Werkt op afstand.

Wil jij een gratis workload assessment laten uitvoeren? Neem dan hieronder vrijblijvend contact op met Mark Jongen, solution specialist datacenter.

IT_Infra_DC_storage2_teal.png
#

Assessment aanvragen

Wil je graag meer weten of wil je het assessment aanvragen? Neem contact op met Mark Jongen, Solution Specialist Datacenter.