Device as a Service

Define

#

Denk je dat het te duur is om je medewerkers een keuze in technologie aan te bieden? Of is het gewoon een onderwerp op de HR-agenda? Met ARP DAAS maken we het aanbieden van Employee Choice eenvoudig en betaalbaar. Daarbij ondersteunen onze DAAS-diensten jouw IT afdeling, zodat jij je op meer strategische projecten kunt richten.

Employee Choice

Studies tonen aan dat er een sterke correlatie is tussen organisaties die hun medewerkers een keuze geven in technologie en het behoud, de productiviteit, de creativiteit en de tevredenheid van de medewerkers.

Technologie speelt een centrale rol in het verbeteren of verslechteren van de werknemerservaring. Niemand werkt graag met technologie die oud, onbekend of onder de maat is. Met DAAS bied je werknemers altijd goed werkende en up to date devices.

De consumerisation van IT is een beweging waarbij de werknemer zélf kiest welk device hij gebruikt, in plaats van een aangeboden device te gebruiken. Dit heeft een tal van voordelen voor zowel werkgever als werknemer.

Download infographic
DAAS_Define_Employer_Choice.png
DAAS_Define_Personas.png

Buyer Persona's

Altijd het juiste device voor de juiste persoon: wij bieden met DAAS verschillende bundels met hardware en accessoires. We definiëren verschillende persona’s binnen jouw organisatie en stemmen het productaanbod hier op af. Zo krijgt elke persoon het meest geschikte device voor zijn werkzaamheden. Wil je meer weten over het segmenteren van je medewerkers in persona's? Lees er alles over in ons whitepaper.

Download het DAAS e-book
#

Meer weten?

Neem contact op met Niels Pauel, Teamleider Outside Sales.