Device as a Service

Fulfill

#

Met de fulfillment services van DAAS zijn jouw producten altijd voorzien van value added services. Doordat de nieuwe devices vooraf worden voorbereid kunnen jouw werknemers direct aan de slag. Dit bespaart jou veel in tijd én kosten. 

Delivery en registration 

Voorafgaand aan het leveren van jouw nieuwe DAAS devices wordt de installatie van het besturingssysteem, de applicaties, drivers én settings verzorgt. Zo werken jouw werknemers altijd met de laatste software en verhoog jij de veiligheid van alle bedrijfsgegevens.

De devices worden zonder verpakking geleverd. Die verpakking? Die wordt CO2 neutraal afgevoerd. Bij een grote afname van devices wordt er zo minder ruimte in beslag genomen en besparen we samen op transport.

Jouw devices worden geregistreerd met asset-tags. Hiermee wordt een referentie op de apparatuur aangebracht, waardoor direct een koppeling wordt gemaakt met het labelnummer én het serienummer. Deze koppeling wordt digitaal gedeeld en aangevuld met een asset registratie (CMDB). 

Download het DAAS e-book
DAAS_Fulfill_Delivery_Registration.png
DAAS_Fulfill_Mobile_device_Management.png

Mobile Device Management 

Mobile Device Management (MDM) draait om het beheer van alle mobiele apparaten die binnen een bedrijf of organisatie verbonden zijn. Het beheer van de instellingen, beveiliging en gebruikersrechten vindt allemaal plaats op één centraal punt.

Met Mobile Device Management zorg je ervoor dat privé- en zakelijke data altijd gescheiden blijven. Zo zorg jij ervoor dat alle bedrijfsspecifieke informatie beveiligd is. Met DAAS Mobile geniet je van ondersteuning bij het koppelen aan of kiezen van de juiste Mobile Device Management (MDM) oplossing.

Meer over DAAS Mobile

Zero Touch Enrolment

Met DAAS worden devices volledig geconfigureerd en gebruiksklaar geleverd, zonder dat jouw inhouse IT medewerker ernaar om hoeft te kijken. De levering van de devices vindt plaats on site of bij de eindgebruiker thuis. Dit maakt het logistieke proces voor de uitrol van nieuwe toestellen eenvoudiger, vooral in deze tijd van thuiswerken.

Komt er een nieuwe medewerker bij? Dan bestel je eenvoudig een nieuw device. Deze wordt ook geconfigureerd en gebruiksklaar op kantoor of bij je nieuwe medewerker thuis geleverd. De medewerker logt in met zijn gebruikelijke gegevens en kan meteen aan de slag.

Meer over Zero Touch Enrolment
DAAS_Fulfill_ZeroTouchDeployment.png
#

Meer weten?

Neem contact op met Niels Pauel, Teamleider Outside Sales.