#
Samen kiezen voor groei

Michiel vertelt hoe...

‘’Iedereen staat klaar om je verder te helpen.’’

Naam: Michiel Aalders
Huidige functie: IT & Facilities Medewerker
In dienst sinds: 7 juni 2022

“Ik word gestimuleerd om telkens de volgende stap te zetten. ARP is echt een plek waar je gemotiveerd wordt en de ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen.”

Hoe heb je de eerste weken ervaren bij ARP?

Mijn kennismaking met ARP was heel warm. Voor mijn eerste werkdag ontving ik een welkomstpakket thuis, wat meteen een positieve indruk achterliet. Op kantoor werd ik verwelkomd door een zeer behulpzaam team, waardoor ik me snel op mijn gemak voelde. Ik kreeg veel ruimte en vrijheid om te starten, waardoor ik genoeg tijd kreeg om alles en iedereen te leren kennen.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Mijn werkdagen zijn heel divers. Soms breng ik een hele dag door achter mijn bureau, terwijl ik andere dagen juist heel operationeel bezig ben in het gebouw. Deze afwisseling maakt het werken bij ARP heel leuk.

Wat maakt het werken bij ARP bijzonder?

Het werken bij ARP is vooral bijzonder door het goede contact met collega's. Iedereen staat klaar om elkaar te helpen. En dat is niet alleen werkinhoudelijk, ook persoonlijk heeft iedereen oprecht interesse in elkaar. Je bent hier geen nummer, maar je wordt echt gewaardeerd als persoon.

Tips voor nieuwe collega’s

Dit is niet echt een tip, maar ik wil graag zeggen dat bij ARP elke mening wordt gehoord en gewaardeerd. De bedrijfscultuur is open en eerlijk, waardoor alles bespreekbaar is. ARP is een plek waar je gemotiveerd wordt en de ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen.

Kernwaarden omschreven door Michiel

Ambitie

Uitgedaagd worden om meer te doen dan je in eerste instantie dacht te kunnen. Het is een stimulering om telkens de volgende stap te kunnen zetten.

Vertrouwen

Zelfstandig kunnen werken en niet overmatig gecontroleerd worden. Het is de vrijheid om zelf aan slag te gaan en erop te vertrouwen dat je zelf aangeeft wanneer hulp nodig is.

Verantwoordelijk

Zelf invulling geven aan taken en daar ook verantwoordelijkheid voor nemen. Maar ook het voor elkaar zorgen en ondersteunen.