#
Samen kiezen voor groei

Lianne vertelt hoe...

‘’Ik ben nog lang niet uitgeleerd en pak mijn kansen’’

Naam: Lianne Janssen
Huidige functie: Graphic Designer
In dienst sinds: 1 mei 2021

“Ik zie mijn toekomst bij ARP vol ambitie, waar ik mijn nieuw opgedane kennis kan toepassen in een werkomgeving waar vertrouwen en verantwoordelijkheid centraal staan."

Hoe heb jij de start bij ARP ervaren?

Drie jaar geleden heb ik de eerste gesprekken gehad voor mijn functie. Dit waren open en eerlijke gesprekken met de corporate recruiter, teamlead en collega. Het voelde als een gezellig gesprek, waarin veel ruimte was voor vragen. Tijdens mijn introductie werd ik warm onthaald door het hele team. Iedereen stond klaar om te helpen, waardoor ik me direct op mijn plek voelde.

Wat maakt jouw dagelijkse werk bij ARP zo uniek en uitdagend?

Mijn werkzaamheden zijn heel veelzijdig. Van het ontwerpen van contentstukken en visuals tot het vastleggen van product- en portretfotografie. Ik verveel me hier nooit. Er heerst een sfeer van wederzijds vertrouwen, waardoor ik veel vrijheid krijg om mijn eigen dag in te delen. Met de veelzijdigheid van mijn taken is dat een groot voordeel.

Hoe zie jij de toekomst bij ARP?

Via ARP heb ik de kans gekregen de studie Corporate Identity en Branding te volgen. Tijdens deze studie leer ik strategisch advies te geven en vanuit een design oogpunt verschillende methodieken toe te passen. Daarnaast leer ik gedegen onderzoek te doen en beleid op te stellen voor het verbeteren, uitbreiden en/of doorontwikkelen van ons merk. Ik ben nog lang niet uitgeleerd en kijk er erg naar uit mijn nieuw opgedane kennis toe te passen bij ARP.

Wat moeten sollicitanten weten over werken bij ARP?

Bij ARP heerst een open en behulpzame sfeer. Collega's staan altijd klaar om te helpen, waardoor je je snel thuis voelt. De informele omgeving maakt samenwerken niet alleen efficiënt, maar ook gezellig. Je krijgt hier groeikansen voor je carrière, en een warme en vriendelijke werkomgeving.

Kernwaarden omschreven door Lianne

Ambitie

Voor mij vertaalt ambitie zich in de mogelijkheid tot voortdurende groei en ontwikkeling, waarbij ik gestimuleerd word om mijn potentieel te realiseren en talenten te ontdekken.

Vertrouwen

Vertrouwen betekent voor mij onderlinge steun, van directie tot collega's, waardoor een cultuur van samenwerking en betrokkenheid ontstaat.

Verantwoordelijk

Verantwoordelijkheid is voor mij het actief bijdragen aan een cultuur van transparantie en openheid, waarbij we elkaar op de hoogte houden van ontwikkelingen en voortgang, en waar open en eerlijke communicatie de norm is.