#
Samen kiezen voor groei

Sanneke vertelt hoe...

‘’’Een unieke werkomgeving waarin ik helemaal mezelf mag zijn’’

Naam: Sanneke Zurhaar-Ruiter​​​​​​​
Huidige functie: Customer Service Specialist​​​​​​​​​​​​​​
In dienst sinds: 14 juni 2021

"Ik heb nog nooit zo’n werkplek meegemaakt waar ik echt relaxed mijn werk kan doen en mijzelf kan zijn. Maar ik werk natuurlijk ook in het leukste team van ARP!"

Van toen tot nu

Ik had niet snel gedacht in de wereld van de ICT terecht te komen, maar dankzij de persoonlijke benadering van ARP begon deze mooie nieuwe kans voor mij. Mijn passie voor gamen bleek uiteindelijk goed van pas te komen. Hierdoor heb ik namelijk affiniteit met ICT en heb ik kennis opgedaan over allerlei device-gerelateerde problemen. Tijdens de kennismakingsgesprekken werd al snel duidelijk dat deze kennis goed aansloot op de betreffende functie. Zo ben ik sinds juni 2021 met veel enthousiasme werkzaam als Customer Service Specialist bij ARP.

Als je aan mijn werk denkt, moet je niet aan een standaard kantoorbaan denken. Voor mij voelt het alsof ik iedere dag puzzels aan het oplossen ben. De klant en diens probleem staan bij mij altijd centraal. Elke dag buig ik me over de vraagstukken en achterhaal ik waarom bijvoorbeeld een device niet naar behoren functioneert. Hoewel het in de basis hetzelfde werk is, zijn de problemen bij klanten telkens uniek. Dit zorgt voor veel afwisseling en houdt mijn werk telkens weer interessant.

Hoe heeft ARP jou verrast?

Ik ben bij verschillende werkgevers werkzaam geweest, maar ik heb niet eerder zó sterk het gevoel gehad dat ik volledig mezelf kan zijn op mijn werk. Het vertrouwen dat ik als nieuwe collega vanaf het allereerste begin kreeg, en de oprechte persoonlijke interesse in mij, waren een nieuwe en prettige ervaring. Ik kan enorm genieten van een hele grote kop thee. Mijn collega’s kijken bijvoorbeeld ook niet vreemd op als ze allerlei verschillende theesoorten op mijn bureau zien staan, het hoort echt bij wie ik ben!

Hoe zie jij de toekomst bij ARP?

Daar kan ik kort en krachtig over zijn. Ik zie een lange en gezellige carrière voor mezelf bij ARP. Ik ga iedere dag met plezier naar kantoor om samen met het warme en hechte team samen te werken. Ik ben oprecht blij met mijn collega’s, de samenwerking in combinatie met onze humor maakt dat ik iedere dag met een glimlach aan het werk ben.

Tips voor nieuwe collega's

ARP is een heel hecht bedrijf. Ondanks de bedrijfsgrootte van ongeveer 170 collega’s kennen de meeste collega’s elkaar en heerst er een informele cultuur waar men oprecht in elkaar is geïnteresseerd. Het is een plek waar je echt jezelf kunt zijn.

Maak kennis met Sanneke

Kernwaarden omschreven door Sanneke

Ambitie

Beter worden in je werk, groeien als persoon en vervolgens de stap maken om door te groeien in een functie. 

Vertrouwen

Je inleven in de ander door oprecht aandacht te hebben en actief naar elkaar te luisteren. 

Verantwoordelijk

Blij zijn als je het goed doet en deze successen vieren, maar ook de moed hebben om fouten te erkennen. Vervolgens uit deze fouten lering trekken, zodat het de volgende keer beter gaat.