#
Samen kiezen voor groei

Sander vertelt hoe...

‘’Samen bepalen wat het allerbeste bij je past’’

Naam: Sander Wijnen
Huidige functie: Business Developer Healthcare
In dienst sinds: 1 oktober 2021

"Door mijn nieuwe functie als Business Developer blijf ik mij verder ontwikkelen; komen er iedere dag weer nieuwe verrassingen op mijn pad. Dit maakt dat ik kan blijven leren en groeien. Ik ben erg blij dat ikzelf mag kiezen hoe ik dit groeipad aanvlieg."

Van toen tot nu

Ik ben begonnen als Accountmanager Healthcare. Toen ik met ARP in contact kwam dacht ik dat een Accountmanager functie voor Commerciële klanten bij mij zou passen.

ARP was ervan overtuigd dat ik meer in mijn kracht zou staan bij de sector Healthcare. Na meerdere fijne gesprekken, startte ik op 1 oktober 2021 in de functie van Accountmanager Healthcare. De eerste dag voelde ik mij meteen welkom; het was écht een warm en hartelijke ontvangst! In het begin was het natuurlijk wennen, leren en ontdekken. Maar de Healthcare sector past écht bij mij en hier wil ik mij dan ook verder in blijven ontwikkelen.

Zo heb ik recent met trots de volgende stap binnen ARP mogen zetten. Momenteel ben ik actief als Business Developer Healthcare. In deze functie sta ik iedere dag in contact met klanten, als adviespartner probeer ik klanten te voorzien van de beste IT-oplossing voor hun vraagstuk.

Ik ben vrij om de juiste oplossingsrichting samen met collega’s te bedenken, dit zorgt ervoor dat ik creatief kan zijn en out-of-the box kan denken. Door deze vrijheid staat iedere dag weer vol verrassingen. 

Hoe heeft ARP jou verrast?

ARP is een redelijk groot bedrijf met 170 collega’s, maar blijft wel persoonlijk. Collega’s kennen elkaar, zeggen vriendelijk goedendag en helpen elkaar waar ze kunnen. Kortom, de cultuur bij ARP heeft mij echt verrast en deze cultuur maakt onze organisatie bijzonder.

Hoe zie jij de toekomst bij ARP?

Rooskleurig! Door mijn nieuwe functie als Business Developer blijf ik mij verder ontwikkelen; komen er iedere dag weer nieuwe verrassingen op mijn pad. Dit maakt dat ik kan blijven leren en groeien. Ik ben erg blij dat ikzelf mag bepalen hoe ik dit groeipad aanvlieg.

Ik word goed begeleid door verschillende collega’s, daardoor voel ik ook de ruimte om mijn eigen keuzes te maken. En soms maak ik dan ook fouten, maar ik krijg de ruimte om van deze fouten te leren. Dit alles maakt dat ik iedere dag weer iets nieuws leer en daar ben ik trots op! 

Tips voor nieuwe collega’s

Ik heb geen directe tips voor nieuwe collega’s. Ik wil vooral zeggen dat ARP een warm en open bedrijf is, waar jij er als persoon écht toe doet.

Maak kennis met Sander

Kernwaarden omschreven door Sander

Ambitie

Een gezonde ambitie hebben om jezelf te blijven ontwikkelen en het beste in jezelf naar boven te halen.

Vertrouwen

Geloven in jezelf, je kennis en kunde, want dit draagt bij aan hoe goed je je werk uitvoert. Maar natuurlijk ook het vertrouwen krijgen van je collega’s en de organisatie.

Verantwoordelijk

Dat je doet wat van je verwacht wordt en hierin het initiatief neemt. Jij bent in de lead om ervoor te zorgen dat jouw carrière op rolletjes loopt.