#
Samen kiezen voor groei

Joeri vertelt hoe...

‘’Samen proberen we altijd de beste resultaten te behalen’’

Naam: Joeri Van den Bosch
Huidige functie: Teamlead Business Development
In dienst sinds: 1 januari 2018

"Ik zie de toekomst van ARP rooskleurig in. Wij maken ons aanbod en bijbehorende dienstverlening iedere dag nog een stukje beter en relevanter voor klanten. Wij blijven een partij die van waarde kan zijn. Hierdoor zie ik absoluut een interessante en groeiende toekomst voor me."

Hoe ziet je werkdag eruit?

Elke dag op mijn werk brengt nieuwe en diverse uitdagingen met zich mee. Van het voeren van gesprekken met klanten, collega’s en fabrikanten tot het zoeken naar oplossingen uit ons assortiment - het is een constant leerproces. Niets geeft meer voldoening dan klanten te helpen hun bedrijfsvoering te optimaliseren.

Wat deze rol extra aantrekkelijk maakt, is de vrijheid in mijn werklocatie. Of het nu op kantoor, onderweg of vanuit huis is, ik kan altijd efficiënt werken. Mijn werkdag vormt daarmee een fijne mix van uitdagingen en kansen, waarbij de vrijheid om op diverse locaties te werken een goede balans schept tussen zelfstandigheid en teamwerk. Het is deze dynamiek die mijn werk zo inspirerend maakt.

Hoe heeft ARP jou verrast?

De enorme snelheid waarin ARP zich ontwikkelt, dat heeft mij allereerst verrast. Ik ben ruim vijf jaar geleden begonnen met het verhaal van reseller naar solution partner. En hoe snel wij deze transformatie hebben gerealiseerd, vond ik absoluut verrassend. Dit hebben wij kunnen realiseren doordat iedereen de schouders eronder zet en verantwoordelijkheid neemt. 
De eerste indruk die ik had van ARP: verbondenheid, aansprekende cultuur, aandacht voor de medewerker. Dat hebben wij weten vast te houden, ondanks de groei. Persoonlijk vind ik dit de meest positieve verrassing. 

Hoe zie jij de toekomst bij ARP?

Zonnig! De strategie spreekt mij nog steeds aan. Wij zijn onze transformatiereis nog maar net begonnen. Er zijn nog veel mogelijkheden om dit nog verder uit te bouwen. We maken ons aanbod en bijbehorende dienstverlening iedere dag nog een stukje beter en relevanter voor klanten. Wij blijven een partij die van waarde kan zijn. Hierdoor zie ik absoluut een interessante en groeiende toekomst voor me.

Tips voor nieuwe collega’s

Ik wil nieuwe collega’s vooral meegeven dat ARP een ambitieus bedrijf is dat succesvol wil zijn. Hard werken wordt zeker verwacht, maar ook beloond. ARP heeft een zeer prettige bedrijfscultuur, doordat je vrijheid en vertrouwen krijgt om de beste resultaten te behalen. Kortom, het is een organisatie die absoluut toekomst heeft omdat ons aanbod in toenemende mate onmisbaar zal zijn. Het wordt alleen maar belangrijker.

Kernwaarden omschreven door Joeri

Ambitie

Ambitieuze doelen stellen waarbij je rekening houdt met innovatie, maar ook de drive om deze doelen te behalen.

Vertrouwen

Vertrouwen is voor mij de basis van succes. Je moet werken met collega’s, vendoren en klanten waar je vertrouwen in hebt. Hierin is oprechte interesse in elkaar een voorwaarde om dit vertrouwen op te bouwen. Als het vertrouwen goed zit, heb je de basis om naar de beste resultaten te werken.

Verantwoordelijk

Je bent zelf verantwoordelijk om van je tijd bij ARP een succes te maken. Er worden zaken van je verwacht, maar dit is niet gekaderd dus jij kunt hierin je eigen initiatief/creativiteit kwijt. Eind van de dag kun je naar huis gaan met het gevoel: “ik heb deze dag goed besteed.”