#
Readiness review

Is jouw organisatie klaar voor optimaal gebruik van iOS, macOS of iPadOS-apparaten?

Als IT-afdeling moet je vaak snel schakelen en acteren op veranderingen in jouw IT-omgeving. Heb jij nog voldoende inzicht om te weten of je wel optimaal gebruik maakt van jouw platformen en apparaten? Wij helpen je graag bij het inzichtelijk maken van jouw gehele IT-infrastructuur. Zo zie jij direct wat er goed geregeld is en waar je nog kunt verbeteren, zonder gemiste kansen. Dat bespaart niet alleen tijd, maar geeft je ook de handvaten om jouw IT toekomstbestendig te maken.

Door middel van een eerste check kun je zien of de readiness review voor jouw organisatie van toegevoegde waarde is. Beantwoord de vragen, die helpen om je IT infrastructuur te verbeteren.

Doe de check

Benut jij alle kansen die jouw IT-platform te bieden heeft?

Af en toe is het belangrijk om pas op de plaats te maken en te evalueren. Vooral na alle veranderingen en aanpassingen die de afgelopen jaren voorbijkwamen. Welke systemen heb je draaien, welke apparaten zijn in omloop, zijn deze allemaal geïntegreerd in jouw infrastructuur, en wordt dit in de toekomst nog uitgebreid? Dit zijn de vragen om bij stil te staan. Helaas zien we bij veel organisaties dat de IT-afdeling nauwelijks tijd heeft om hierover na te denken. Daardoor blijven kansen vaak onbenut. 
 
Wat gebeurt er met een apparaat – en de data- als deze gestolen is? Hoe ga je om met geblokkeerde apparaten? Hoe ga je jouw nieuwe Apple-apparaten integreren binnen jouw bestaande IT-infrastructuur? En is de support voor jouw apparaten geregeld?

Readiness review: inzicht in inzet, beheer en ondersteuning

Wil jij weten waar je staat met betrekking tot de inzet, het beheer en de ondersteuning van iOS, macOS of iPadOS-apparaten? Of je nu als organisatie wil gaan starten met het integreren van deze apparaten of dat je ze al enige tijd in gebruik hebt - Met de Readiness review maken we snel inzichtelijk wat er allemaal goed is geregeld en waar je nog kunt optimaliseren, zonder dat je hier zelf veel tijd aan hoeft te spenderen. Of misschien concluderen we wel dat jouw IT helemaal op orde is. 

Wil je meer weten over Apple op de werkplek? In de video vertellen onze Apple-experts je meer over trends, marktinzichten en technologische aspecten van Mac.

Hoe werkt de Readiness review? 

Tijdens een 2 uur durend assessment voert onze expert samen met jou een grondige analyse uit van de huidige IT-omgeving. De bevindingen worden vervolgens samengevat in een rapport en dashboard. Vervolgens worden in een persoonlijke 1-op-1 sessie de belangrijkste resultaten en adviezen besproken.

Ontdek uit welke drie stappen de Readiness review is opgebouwd in de onderstaande shortread:

Bekijk shortread

Voordelen van de Readiness review

  • Tijdsbesparing

Zonder zelf veel tijd te investeren, krijg je een totaaloverzicht van de pijn- en verbeterpunten.

  • Persoonlijk advies

Wij beschrijven jouw persoonlijke situatie en geven aan wat goed geregeld is, waar verbetering mogelijk is en waar optimalisatie geadviseerd is.

  • Controle en inzicht

IT krijgt snel inzicht in bijvoorbeeld beveiliging, beheer en ondersteuning.

  • Gebruiksgemak

De eindgebruiker profiteert uiteindelijk van een goed werkend systeem, apparaten zijn direct bruikbaar en veilig, en de eindgebruiker wordt snel geholpen bij eventuele problemen.

#

Meer weten?

De Readiness review is een bewezen methode om eenvoudig en snel meer inzicht te krijgen in jouw IT-omgeving. Meerdere organisaties gingen jou al voor. Wat houdt je tegen?
 
Neem contact op met Luc Janssen, Technical Expert. Of doe alvast de verkorte Readiness review om een beeld te krijgen van hoe de Readiness review eruitziet in de praktijk.

Powered by