#
ARP als servicepartner

Services Hub met in-house IT services

Maatwerk is het uitgangspunt van de dienstverlening die we verrichten vanuit onze Services Hub. ARP voorziet jou in alle aanvullende diensten: van projectvoorbereiding tot nazorg. We ondersteunen je op alle gebieden, zodat jij tijd hebt voor andere taken en verantwoordelijkheden binnen je functie. We denken graag met je mee, ook out of the box. Met onze ‘can-do-mentaliteit’ gaan we elke uitdaging vol enthousiasme aan.  

E-book: Alle IT onder één dak met ARP als servicepartner

Focus op de groei van jouw organisatie met de Services van ARP. Hiermee maak jij gebruik van: 

  • Alle IT services onder één dak
  • Kwalitatieve dienstverlening 
  • Schaalbare services
  • Eén aanspreekpunt
Bekijk E-book

Services die we aanbieden in onze Services Hub

Onze Services Hub ondersteunt jou met allerlei soorten services, zowel in-house als on-site. Van Project Management tot Service Delivery Management. Onze ARP'ers staan altijd voor jou klaar, in elke situatie. Samen vinden we de best passende services voor jouw organisatie. Ben je benieuwd welke services wij standaard leveren? Lees dan hieronder verder!

Ben je op zoek naar andere services?
Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

1. Projectmanagement 

ARP zorgt ervoor dat jouw volledige servicetraject van a tot z vlekkeloos verloopt. We sturen daarbij op het halen van afgesproken deadlines en bewaken de kwaliteit en het budget binnen een duidelijk afgebakende scope. Strakke planningen met duidelijke en frequente rapportages over status en voortgang staan hierin centraal. Een deskundig team van projectmanagers neemt hierin de leiding.

2. In-house IT services

Wij staan klaar in ons Services Hub om jouw producten te voorzien van ‘value added services’: van kleinschalige tot grootschalige projecten. Doordat nieuwe devices bij ons vooraf worden voorbereid, kunnen jouw werknemers direct aan de slag. Zo bespaar je veel tijd en kosten. Dit geldt voor een breed scala aan proposities.

3. On-site IT services

Heb je behoefte aan ondersteuning op locatie? Onze on-site dienstverlening gaat verder dan het installeren van werkplekken en uitgiftedesks. Zo worden er ook conference rooms, lokalen en printers volledig op maat ingericht. We voorzien ook in floorwalkers die gebruikersondersteuning bieden bij verschillende migraties, imaging op locatie en andere IT gerelateerde taken. Zijn er andere wensen binnen jouw organisatie? Vanuit ons Services Hub denken we te allen tijde flexibel mee. Vraag ons naar de vele mogelijkheden!

4. Supply Chain

Met onze Supply Chain afdelingen zetten wij alles op alles om te voldoen aan jouw wensen en vragen. Wij zorgen ervoor dat het juiste product op de juiste locatie geleverd wordt. Waar, hoe, wanneer én hoe laat: ARP regelt het. Jouw werknemers kunnen direct aan de slag met de plug-and-play geleverde devices.

5. Customer Services

Ons streven is om alles zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Gaat er onverhoopt toch iets mis? Dan is het onze taak om ervoor te zorgen jij hier zo min mogelijk hinder van ondervindt. Dit doen we met onze business-to-business-support. We blijven constant in gesprek met elkaar, én onze vaste servicepartners. Dankzij onze internationale collega's kunnen we je in verschillende talen te woord staan.

6. Service Delivery Management

Binnen onze Service Delivery Management afdeling zorgen we voor een constante borging van alle serviceprocessen die we aanbieden. Wij staan niet alleen voor, maar ook tijdens en ná de implementatie van een service/dienst of een levering van producten klaar voor jou. Hiermee zorgen we voor de perfecte servicebeleving vanuit onze Services Hub.

7. Repair

In-house reparaties op het hoogste niveau. Ons team van gecertificeerde engineers voert benodigde reparaties optimaal en snel uit. Daarnaast adviseren zij accountmanagers indien er vragen zijn over reparaties, zoals bijvoorbeeld schade en restwaarde.

"Met ARP als servicepartner kies je voor standaard- of maatwerkdiensten, voor je flexibele óf vaste werkplekken. Zo bieden we altijd een passende oplossing en onderscheiden we ons op maatwerk en kwaliteit." 

Pieterbas Benders, Head of Services

Kies je voor DAAS (Device as a Service)?

Dan krijg je automatisch toegang tot onze ‘Replay Services’. Met deze diensten dragen we op een milieuvriendelijke en AVG-conforme manier zorg voor jouw legacy IT.

Nieuws

Neem contact op

Ga gerust het gesprek met ons aan en neem contact met ons op via onderstaande button.

Partners