#
Legacy IT veilig inruilen met onze Replay Services

Replay Services

Stel je de volgende situatie voor: het is een paar jaar geleden dat jouw organisatie haar apparatuur heeft geüpgraded. Een deel van de hardware is aan vernieuwing toe, maar wat gebeurt er met jouw oude IT systemen? Wat moet je doen met de resterende persoonlijke en bedrijfsgegevens? AVG-wetgeving betekent dat het niet eenvoudig is om gegevens te verwijderen, en je wil niet dat jouw bedrijfsgegevens in verkeerde handen vallen. Heeft jouw legacy IT nog enige waarde? Zo ja, krijg je er de juiste prijs voor? Wij willen dit proces voor jouw organisatie op een veilige, transparante en verantwoorde manier vereenvoudigen met onze Replay Services. 

Inruil van legacy IT apparatuur

Met onze Replay Services is het inruilen van legacy-apparaten heel eenvoudig. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het hele proces: van het inzamelen van jouw IT bedrijfsmiddelen, de diagnose en beoordeling, tot gegevens wissen c.q. vernietigen, evenals repareren. Voor deze diensten werken we samen met ISO-gecertificeerde partners om jou de beste ervaring en gemoedsrust te bieden tijdens het hele proces.

Wil je meer weten over onze Replay Services en DAAS?

Welke diensten zijn inbegrepen in onze Replay Services? 

  • Audit van de apparatuur: specificatie van bedrijfsmiddelen op uniek identificatienummer (IMEI, serienummer, MPN, enz.);
  • Diagnose en beoordeling: systematisch testen van de functionaliteit en cosmetische beoordeling;
  • Wissen van gegevens: complete en permanente systematische verwijdering van alle gegevens door ADISA goedgekeurde software en processen;
  • Vernietigen van gegevens: in het geval dat systematisch verwijdering van gegevens niet mogelijk is, worden de datamodules onder toezicht verwijderd, gelogd en vernietigd ;
  • Repareren: gecertificeerde reparatie van apparaten.

Directe koppeling met DAAS 

Onze Replay Services zijn direct gekoppeld aan onze DAAS oplossingen. Zodra jouw organisatie besluit om DAAS te implementeren, is het eenvoudig om onze Replay Services toe te passen. Wij nemen jouw legacy IT over en bepalen de restwaarde, die je vervolgens kunt herinvesteren in onze DAAS oplossing. Alle Replay Services zijn toegankelijk binnen deze oplossing, zoals het beoordelen en wissen van gegevens. Wij documenteren dit gehele proces om er zeker van te zijn dat er geen fouten zijn opgetreden. 

Onze diensten zijn echter ook van toepassing tijdens de DAAS levenscyclus van een apparaat. Wij bieden diensten voor beschadigde apparatuur, zoals reparatie en recycling. 

Jouw organisatie profiteert ook aan het einde van een DAAS levenscyclus van onze Replay Services, zoals het beoordelen en AVG-conform wissen van gegevens. 

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over DAAS? Vind je antwoord tussen onze veelgestelde vragen!

solutions.png Bekijk onze FAQ
#

Meer weten?

Neem contact op met Noël Brouwers, Business Developer Workplace & Mobility