#
Duurzaamheid: geen optie, maar een noodzaak

Project Replay

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij ARP. Daarom zetten wij alles op alles, om bij te dragen aan een betere toekomst. Wij geloven dat duurzaamheid en verantwoord ondernemen niet langer een optie is, maar een noodzaak waaraan we tijd en aandacht moeten besteden.

Elke dag leren en begrijpen we meer over onze impact op het milieu. Zodoende minimaliseren wij onze ecologische voetafdruk en dragen we bij aan een duurzamere maatschappij. 

Project Replay

Met Project Replay zetten we stappen om onze directe én indirecte impact op klimaatverandering te verminderen. Onze prioriteit is om een authentieke en geloofwaardige IT partner te zijn én blijven voor onze stakeholders. Wij zijn volledig transparant over onze activiteiten, zoals de vermindering van onze eigen CO2-voetafdruk. Daarnaast ondersteunen we maatschappelijke projecten die de uitstoot van kwetsbare groepen elders in de wereld verminderen. 

Project Replay richt zich op verschillende gebieden en is direct gekoppeld aan onze Just Press Play-oplossingen. Kies je voor ARP DAAS (Device as a Service)? Dan krijg je automatisch toegang tot onze Replay Services. Met deze diensten dragen we op een milieuvriendelijke en AVG-conforme manier zorg voor jouw legacy IT. 

Onze aandachtsgebieden binnen het project:

Duurzaamheid binnen DAAS


Wij beheren de CO2-voetafdruk/duurzaamheid van ons DAAS-aanbod.

Meer informatie

Replay Services


Wij bieden een verantwoorde oplossing voor het inruilen van legacy IT en Replay Services.

Meer informatie

Duurzaamheids­strategie van de Bechtle Group

De Bechtle Group is een duurzaam opererende organisatie die streeft naar harmonisatie van de drie pijlers van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO): ecologie, maatschappelijke verantwoordelijkheid en economie. De Bechtle Group wil samen met haar werknemers, klanten en partners op een gezamenlijke en toekomstbestendige manier voldoen aan de hedendaagse en eventuele toekomstige uitdagingen.

De Bechtle Group erkent met het ondertekenen van de UN Global Compact en de WIN Charter haar verantwoordelijkheid. De duurzaamheidsprestatie wordt regelmatig gecontroleerd door EcoVadis. De Bechtle Group ontving in 2020 hiervoor de zilveren medaille.

Klik hier voor meer informatie over de duurzaamheidsstrategie van de Bechtle Group.

Neem contact op

Ga gerust het gesprek met ons aan en neem contact met ons op via onderstaande button.