#
Van advies tot implementatie

Team Technical Experts

Als onderdeel van ARP als Trusted IT advisor zet het Team Technical Experts, of kort TTE, hun technische expertise in om organisaties te helpen met het optimaal omgaan van hun hardware. Met name op het gebied van beheer en configuratie valt nog veel winst te behalen. 

Met kennis op het gebied van Apple, Google, Microsoft en Android ondersteunen zij bij diverse vraagstukken. Dit doen ze onder andere door het bieden van technische ondersteuning, het aanschuiven bij gesprekken en het geven van demo’s. Ook het implementeren van MDM platformen valt onder de werkzaamheden van TTE.

Het Team

Het team ondersteunt collega’s en klanten van ARP, maar helpt ook alle andere Bechtle Direct entiteiten in Nederland en België. 
Naast de ondersteuning van kennis bij complexe vraagstukken rolt het team ook implementaties uit op projectbasis, zoals Zero Touch enrollment en volledige MDM/EMM endpoint management inrichtingen. Ook verzorgt het team verschillende workshops en health check en readiness assessment diensten.

Michel de Jonge
Technical Expert Android & Microsoft

Bart Peeters
Technical Expert Apple

Luc Janssen
Technical Expert Apple

Joël Mentink
Technical Expert Google

Readiness review: inzicht in inzet, beheer en ondersteuning

Eén van de unieke diensten dat ons Team Technical Experts voor jou uitvoert is een Readiness review: Het in kaart brengen van jouw it-omgeving om een helder overzicht te krijgen in de status van het desbetreffende platform (bijv. Apple of Microsoft) binnen jouw organisatie. Aan de hand van deze analyse is wordt het duidelijk welke vervolgstappen jouw organisatie kan nemen.

Na het uitvoeren van Readiness review op locatie, ontvang je een vrijblijvend rapport met bevindingen en aanbevelingen.

Ontdek hoe de Readiness review precies werkt, wat alle voordelen zijn en hoe je deze aanvraagt:

Lees meer

Team Technical Experts E-book

In het e-book ontdek je alles over het team. Van hun kennis en kunde, tot implementaties en onderhoud. Alles komt voorbij! Lees wat zij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Bekijk e-book

Een blog van onze expert

Naast zijn rol als Technical Expert op het gebied van Android en Microsoft, is Michel de Jonge ook teamleider van TTE. In dit blog neemt hij je mee in zijn rol als Technical Expert bij ARP.

#

Meer weten?

Neem contact op met Michel de Jonge, Teamlead en Technical Expert Android & Microsoft

Powered by