Jamf

De standaard in Apple Enterprise Management.

De standaard in Apple Enterprise Management

Maximaliseer de gebruikersproductiviteit met krachtige workflows voor Mac, iPad en iPhone

Steeds meer organisaties willen Apple apparaten implementeren. De behoefte aan een Apple Enterprise Management-oplossing was dan ook nog nooit zo groot.

Organisaties moeten er bij elk Apple apparaat voor zorgen dat de technologie naadloos wordt geïntegreerd in de zakelijke initiatieven en dat elke medewerker een uitzonderlijke ervaring beleeft. Door de kloof te overbruggen tussen wat Apple aanbiedt en wat jouw organisatie nodig heeft, voorziet Apple Enterprise Management jouw IT-afdeling van een complete set tools om gebruikers de beste gebruikerservaring te geven.

Jamf’s Apple Enterprise Management platform is de enige schaalbare oplossing die de hele Apple lifecycle van je organisiatie automatiseert, inclusief implementatie van apparatuur, beheer en beveiliging, terwijl de Apple gebruikerservaring wordt geoptimaliseerd. Zo hoeven je IT-medewerkers de apparaten niet meer in handen te hebben gehad.

Maximale gebruikers­productiviteit

Zero touch-implementatie

Implementeer apparaten voor elke medewerker, waar dan ook ter wereld. Kies voor integratie via Apple implementatieprogramma’s voor een automatische uitrol en configuratie. Dit biedt een schaalbare, zero touch-ervaring met elk apparaat en is gepersonaliseerd voor elke gebruiker.

Toegang op basis van identiteit

Medewerkers genieten van een naadloze ervaring met één wachtwoord dat gesynchroniseerd is op lokaal account-niveau om toegang te krijgen tot hun apparaat en applicaties (zelfs als het wachtwoord is gewijzigd). En met multi-factor authenticatie (MFA) voor elke login kun je er zeker van zijn dat de juiste persoon toegang heeft to het apparaat en de resources.

On demand-resources

Voeg bladwijzers, beleidsworkflows zoals cleanup-scripts en zelfs VPN-configuraties toe aan je eigen Self Service appstore om medewerkers direct toegang te geven tot de resources die ze nodig hebben. Medewerkers kunnen algemene problemen met één klik oplossen, waardoor het aantal IT-helpdesk tickets wordt verlaagd.

Apparaatbeheer

Via remote beheer en het gebruik van configuratieprofielen, beleid, smart targeting en scripts kun je uitgebreide workflows benutten om het beheer van je Mac, iPad, iPhone en Apple TV te automatiseren. En met een robuuste API en 300 integraties door derden verbetert Jamf de waarde van jouw bestaande technologie-investering.

Inventarisbeheer

Verzamel automatisch gegevens over de gebruiker, hardware, software en beveiligingsconfiguratie of pas de inventaris-specificaties aan, zodat je altijd een overzicht hebt van jouw apparaten. Benut rijke inventarisgegevens en gepatenteerde Smart Groups om automatische acties te starten zoals upgrades van het besturingssysteem.

Beveiligingsbeheer

Beveilig apparaten door originele Apple security features te gebruiken zoals versleuteling op macOS en iOS en wachtwoorden op iOS, voer beleid uit om FileVault in te schakelen voor macOS, beperk malware en patch al jouw Apple apparaten zonder tussenkomst van de gebruiker.

Beter overzicht

Met dashboards, realtime waarschuwingen en een uitgebreid verslag op ingebouwde Apple frameworks, zoals de macOS security frameworks XProtect, Gatekeeper en MRT, ben jij de eerste die het weet als er verdachte activiteiten plaatsvinden.

Preventie en herstel van bedreigingen

Om de privacy en snelheid te waarborgen, ontvang je realtime waarschuwingen op je apparaat om activiteiten te analyseren en kies je dan of je bedreigingen proactief wilt blokkeren, isoleren of herstellen.Voorkom bekende macOS malware, inclusief bedreigingen en aanvallen die uniek zijn voor de architectuur van Apple.

ARP Device as a Service

Heeft jouw IT-afdeling niet genoeg tijd om zich te richten op kerntaken die voor je organisatie van groot belang zijn? Het is dan ook niet zo raar dat steeds meer bedrijven daar een oplossing voor zoeken. Met DAAS heeft jouw IT-afdeling meer tijd over voor belangrijkere zaken en werken je medewerkers alleen nog maar met de beste apparatuur die altijd werkt.

#

Meer weten?

Neem contact op met Ricardo van Moll, Business Developer Apple