#
Samen kiezen voor groei

Karlijn vertelt hoe...

‘’Ik kan werken op de plek die mij het beste uitkomt.’’

Naam: Karlijn Pauw
Huidige functie: Projectmanager
In dienst sinds: 1 augustus 2021

“ARP begrijpt het belang van een goede werk- en privébalans. Als het nodig is om je focus te verleggen naar je privésituatie biedt ARP deze ruimte. Thuiswerken en de keuze uit verschillende kantoorlocaties stellen mij in staat om een goede balans te behouden.”

Waarom heb je voor ARP gekozen?

Ik heb voor ARP gekozen, omdat ik op zoek was naar een commercieel bedrijf met een warme en gezellige werksfeer, waar samenwerking en collegialiteit centraal staan. ARP bleek aan deze criteria te voldoen. Wat het daarnaast extra aantrekkelijk maakt, is het feit dat het bedrijf continu streeft naar groei en ontwikkeling en oog heeft voor de toekomst. De focus op het creëren van een inspirerende werkplek voor zowel collega's als klanten sprak me enorm aan.

Hoe past deze baan bij jou en je privébalans?

ARP begrijpt het belang van een goede werk- en privébalans en biedt ruimte en vrijheid voor de nodige flexibiliteit, zodat ik mijn focus indien nodig kan verleggen naar mijn persoonlijke situatie. Thuiswerken is geen probleem, maar er zijn ook meerdere kantoorlocaties waaruit ik kan kiezen om te werken. Deze flexibiliteit geeft me de mogelijkheid om een goede balans te vinden tussen werk en privé.

Wat maakt het werken bij ARP bijzonder?

Wat het werken bijzonder maakt, is de ongekende vrijheid die je krijgt. Je kunt je functie echt naar eigen inzicht uitoefenen, met ruimte voor persoonlijke groei en de mogelijkheid om fouten te maken en daarvan te leren. De dynamiek van de organisatie, die voortkomt uit de verbondenheid met een groot moederbedrijf, maakt elke dag uniek. Zo zijn er regelmatig ad hoc zaken die niet op de planning staan, maar dat maakt het werken juist prettig en dynamisch.

Tips voor nieuwe collega’s

Ik wil nieuwe collega’s vooral meegeven dat ARP een ambitieus bedrijf is dat succesvol wil zijn. Hard werken wordt zeker verwacht, maar ook beloond. ARP heeft een zeer prettige bedrijfscultuur, doordat je vrijheid en vertrouwen krijgt om de beste resultaten te behalen. Kortom, het is een organisatie die absoluut toekomst heeft omdat ons aanbod in toenemende mate onmisbaar zal zijn. Het wordt alleen maar belangrijker.

Kernwaarden omschreven door Karlijn

Ambitie

Het naar eigen inzicht optimaal uitvoeren van je werkzaamheden. Op deze manier ben je automatisch bezig met groeien en ontwikkelen op je eigen manier.

Vertrouwen

De vrijheid en mogelijkheden binnen de open werksfeer van ARP.

Verantwoordelijk

Het centraal stellen van het belang van de klant, zowel vóór, tijdens als na een project.