#
Always On

Work Anywhere Anytime

Hybride werken betekent simpelweg dat we vanuit overal werken. Van kantoor tot zolderkamer en van de trein tot in het buitenland. De vorm die dit aanneemt verschilt per organisatie en zelfs per werknemer. Vooral na de afgelopen twee jaar hebben mensen weer behoefte aan sociaal contact, en zoeken daarom het samenwerken vanaf de vertrouwde kantoorruimte op. Maar hoeveel lege bureaus tel jij tegenwoordig wanneer je door het kantoorgebouw loopt? De kantoortijd is blijvend veranderd, en daarmee onze werkomgeving ook. Het is tijd voor Work Anywhere Anytime.

Work Anywhere Anytime.

Veel organisaties gingen totaal onvoorbereid in op de nieuwe ontwikkelingen rondom hybride werken. Trends die nog jaren nodig hadden om te ontwikkelen werden in twee keer knipperen de nieuwe realiteit. Iedereen thuis laten werken met een passende uitrusting op korte termijn? Dat werd een quick fix. Vliegensvlug moesten integraties van cloud producten zoals Teams, of de inrichting AV geïmplementeerd worden zodat we direct thuis of hybride konden werken. 

Het is dus tijd om kritisch te kijken naar de huidige manier van werken binnen je organisatie. Work Anywhere Anytime implementeren betekent een duurzame verandering. Daarom doe je er verstandig aan om hybride werken anno 2024 opnieuw onder de loep te nemen. 

Want hoe ziet dat kantoor van de toekomst er nu uit? En wie werkt er? Ontdek de antwoorden in onze infographic over hybride werken

Workforce Enablement

Die inrichting van het kantoor werkt voor iedereen anders. Het is een gegeven dat de behoeften van je medewerkers continu veranderen. Met Workforce Enablement speel je in op die telkens veranderende behoeften. Zo krijg je  inzichtelijk waar je als organisatie staat op het gebied van digitalisatie én waar je heen wilt. De vervolgstap? Het implementeren van de best passende IT oplossingen. ARP neemt jou mee in het traject van a - z tijdens het vormen van een nieuw kantoorbeleid, inclusief inrichting. Ben je benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen?

Lees ons Workforce Enablement whitepaper of neem contact met ons op.

Streamer_MR_ARP_workplacemobility.png Bekijk ons whitepaper

Kies jouw devices op basis van Work Anywhere Anytime.

De eerste ‘corona devices’ zijn alweer bijna afgeschreven. Je zult dus ongetwijfeld een deel moeten gaan vervangen. Met Device as a Service (DAAS) wordt dit enorm makkelijk voor jou gemaakt. Hiermee besteed je het beheer van alle devices uit. ARP zorgt dat alle devices up-to-date blijven en tijdig worden vervangen of gerepareerd. Met verschillende gebruiksprofielen presteert iedere medewerker optimaal met het device dat hij of zij nodig heeft. Wil jij dat ook?

Lees ons e-book

Dankzij het DAAS abonnementsmodel heeft je IT afdeling geen omkijken meer naar het beheer van devices én bespaar je geld omdat je een vast bedrag per maand betaalt. Ben je klaar voor een efficiëntere manier van werken waarbij je tijd en geld bespaart?

Ontdek hoe dat in de praktijk gaat in onze referentiecase over veiligheidsregio Limburg-Noord.

#

Meer weten?

Neem contact op met Anouk Offermanns, Consultant Workplace & Mobility.

ARP is jouw partner in IT Solutions. Je kunt bij ons terecht op het gebied van Device as a Service, IT infrastructure en hybride werken. Wij zorgen ervoor dat jij meer tijd hebt voor je core business en je kunt focussen op de groei van je organisatie.

Powered by