#
Live event

Optimaliseer jouw meetingruimtes

Datum: 11/06/2024
Aanvang: 09:45
Eindtijd: 15:30
Locatie: Papendallaan 3, Arnhem

Hybride vergaderen is niet meer weg te denken uit deze tijd. Toch zien we dat veel organisaties hun vergaderruimtes nog niet optimaal hebben ingedeeld voor hybride vergaderen. Dat is jammer, want zo laat je een hoop kansen liggen. Want weet je wel hoeveel rendement je uit jouw meetingruimtes kunt halen als je ze optimaliseert?

Tijdens dit event heb jij de kans om de optimale meeting te ervaren in één van onze demo rooms en leer je hoe je jouw vergaderruimtes kunt optimaliseren en wat dat je uiteindelijk oplevert. Woon de exclusieve NDA-sessie van HP | Poly bij, praat mee en leer van elkaar tijdens de inspiratiesessies. Belangrijke onderwerpen die worden besproken zijn onder meer het wegnemen van digitale hindernissen voor jouw eindgebruikers, geavanceerde oplossingen, verlichting en akoestiek, en vergader-/digitale etiquette.

Deelname aan dit event is gratis. Schrijf je snel in want vol = vol!

Reserveer jouw plek!

Na afloop heb jij antwoorden op vragen zoals:

 • Hoe optimaliseer je meetingruimtes voor hybride vergaderen?
   
 • Hoe haal je het meeste rendement uit je meetingruimtes?

 • Wat is de ideale opstelling van een meetingruimte voor een optimale gebruikerservaring?

 • Wat is de (huidige en toekomstige) rol van AI binnen hybride meetings?

 • Hoe zorg je ervoor dat zowel fysieke deelnemers als deelnemers die inbellen zich betrokken voelen bij een vergadering?

Waarom mag je dit event niet missen?  

 • Inzichten van experts.
  Ontvang waardevolle inzichten en best practises van specialisten van Bechtle, ARP, en Signify, met jarenlange ervaring binnen hun vakgebied.

   
 • Focus op toekomstbestendigheid
  Ontdek hoe je jouw meetingruimtes toekomstbestendig maakt en welke rollen nieuwe technologieën zoals AI gaan spelen binnen AV-oplossingen.

   
 • Interactieve discussies.
  Neem deel aan discussies en krijg antwoorden op jouw specifieke vragen over AV-oplossingen en (hybride) vergaderen.

   
 • Exclusieve NDA-sessie
  Ontdek de nieuwste producten van HP|Poly. Mis deze kans niet om als een van de eersten op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen de sector.

 • Netwerkmogelijkheden.
  Breid je professionele netwerk uit door in contact te komen met andere ervaren IT-professionals.

 • Unieke locatie.
  Een uniek kijkje binnen Sportcentrum Papendal, het grootste topsporttrainingscentrum van Nederland.

Agenda

09:45 – 10:00 : Ontvangst
10:00 – 10:45 : Rondleiding op sportcentrum Papendal
11:00 – 11:20 : Setting the scene: Rendement halen uit vergaderingen
11:20 – 12:15 Het ontwerp van een meetingruimte
12:15 - 13:15 : Lunchpauze en demo-tour

12:30 – 13:45 : NDA-sessie HP | Poly
13:45 – 14:15 : Hybride vergaderen in de praktijk
14:15 – 15:00 : Inspiratiesessie: sportspreker Esther Vergeer

15:00 – 15:30 : Netwerkborrel

Het programma

09:45 - 10:00

Ontvangst

 

10:00 - 10:45

Rondleiding op sportcentrum Papendal

De enthousiaste gidsen leiden ons met plezier rond door Sportcentrum Papendal: een olympisch topsporttrainingslocatie en de thuisbasis van de sportkoepel NOC*NSF. Ruim 500 topsporters van zestien verschillende sportbonden maken dagelijks gebruik van de topsportfaciliteiten die Papendal biedt aan Olympische en Paralympische sporten. Tijdens de rondleiding breng je een bezoek aan onderandere de Olympische BMX Baan van Rio de Janeiro 2016, de handboogschietbaan, de outdoor atletiekbaan, en het buitenaanzicht van het nieuwe trainingscomplex van Vitesse.

 

11:00 - 11:20

Setting the scene: Rendement halen uit vergaderingen

We beginnen de dag met een belangrijke vraag: Hoe transformeer je vergaderingen van kostenpost naar waardevolle investering in productiviteit en betrokkenheid? Je haalt het maximale rendement uit vergaderingen door ze te zien als integraal onderdeel van hybride werken. Vergaderen wordt multidisciplinair en inclusief, maar hoe betrek je iedereen in een hybride setting?

 

11:20 - 12:15

Het ontwerp van een meetingruimte

Wat is de optimale opstelling van een meetingruimte en hoe creëer je de beste end user experience? Experts van Bechtle en Signify nemen je mee in de wereld van ultiem meetingruimte ontwerp, waar elke stoel, lamp en speaker is geperfectioneerd voor een optimale gebruikerservaring. Ontdek de ideale opstelling en geavanceerde oplossingen voor verlichting en akoestiek. Neem de digitale hordes weg voor eindgebruikers, zodat ze alle functies van de ruimte optimaal kunnen benutten. 70% van de medewerkers verkiest digitale vergaderingen. Het is tijd om dit maximaal te faciliteren!

 
12:15 – 13:15

Lunchpauze en demo-tour

We nodigen je uit voor het lunchbuffet in het restaurant van Hotel Papendal. Er wordt gewerkt met lokale en eerlijke producten. De ideale gelegenheid om te netwerken én om onze demo-ruimtes te bezoeken. In kleine groepen kun je deelnemen aan de demo-tour van onze unieke meetingruimtes; één doorsnee meetingruimte en één geoptimaliseerd met perfecte verlichting, geluid en beeld. De eerste ruimte, zoals je die op een doorsnee kantoor zou tegenkomen, is functioneel en praktisch uitgerust met een camera, microfoon en beeldscherm. De tweede ruimte hebben we optimaal ingericht qua cameraopstelling, beeld en geluid, en met de perfecte verlichting. Ervaar het verschil en ontdek waarom een juiste inrichting zo belangrijk is – voor zowel fysieke deelnemers als deelnemers die inbellen.

13:15 – 13:45

NDA-sessie HP | Poly

Ontdek exclusieve informatie over de nieuwste producten van HP | Poly tijdens deze NDA-sessie. Je krijgt niet alleen de kans om de nieuwe producten te zien, maar ook om vragen te stellen aan de experts van HP | Poly. Onder andere wordt de lancering van de eerste drie nieuwe producten in april behandeld en de aankondiging van de volgende drie producten, die exclusief onthuld worden op 12 - 14 juni tijdens Infocomm in Las Vegas. Bovendien krijg je te zien hoe het gezamenlijke portfolio van HP en Poly nieuwe mogelijkheden creëert voor jouw organisatie. Mis deze kans niet om als een van de eersten op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen de sector.

 
13:45 – 14:15

Hybride vergaderen in de praktijk

Tijdens deze interactieve sessie krijg je de kans om jouw ervaringen te delen en om te leren van andere IT-profesionals.

 

14:15 – 15:00

Inspiratiesessie: sportspreker Esther Vergeer

Esther Vergeer vertelt open en eerlijk over haar ervaringen als ’s werelds meest succesvolle sportster met een handicap. Indrukwekkend is haar verhaal over het omgaan met tegenslagen en doorzettingsvermogen. Motivatie en enthousiasme zijn hierbij de sleutelwoorden. Met passie deelt Esther haar ervaringen als Zevenvoudig Paralympisch kampioen rolstoeltennis en Chef de Mission Paralympische Spelen.

 
15:00 - 15:30

Netwerkborrel

Sprekers

Kees Janssen

Teamlead ITS Front End | Hardware Solutions Front-end bij Bechtle

Onno Janssen

Audiovisueel consultant | Hardware Solutions Front-end bij Bechtle

Ton Martinali

Category / Product Marketing Manager bij Signify

Lisan Crommentuijn

Business Development Manager NatureConnect bij Signify

Vincent Dal

EMEA Solution Architect Manager bij HP Inc | Poly

Esther Vergeer

Zevenvoudig Paralympisch kampioen rolstoeltennis en Chef de Mission Paralympische Spelen

Informatie over het event:

Datum: 11 juni 2024
Tijd event: 09:45– 15:30 uur
Lunch: 12:30 - 13:15
Locatie: Hotel Papendal, Papendallaan 3, 6816 VD Arnhem (bereken je reistijd

Schrijf je in voor het event 'Optimaliseer jouw meetingruimtes'

Het event 'Optimaliseer jouw meetingruimtes' wordt georganiseerd in samenwerking tussen Bechtle en ARP.