#
On premise, full cloud of hybride?

Printing as a Service

Een printer is inmiddels méér dan een machine. Anno 2024 maken veel bedrijven daarom gebruik van Printing as a Service. Dit is een dienst waarbij je zelf geen omkijken meer hebt naar het onderhoud van je printer. Bij Printing as a Service, afgekort PAAS, betaal je enkel voor wat je print. Zo bespaar je kosten én tijd. Doordat je met een PAAS oplossing altijd gebruik maakt van de nieuwste technologieën en up-to-date apparaten zijn je medewerkers ook nog eens productiever.

Neem vrijblijvend contact op met onze PAAS specialist en laat je adviseren.

De voordelen van Printing as a Service ​​

 • Focus om storingen op afstand op te lossen 
 • Minimale downtime 
 • Veilig printen 
 • Flexibel op- en afschalen binnen je printerpark 
 • Betaal enkel voor wat je print 
 • Verschillende financieringsopties 
 • Proactieve monitoring vanuit ARP 
 • Predictive maintenance 
 • Meertalige servicedesk van ARP die klanten uit heel Europa te woord staat 
 • Deskundige en eerlijke adviezen 
 • Alle printzaken worden voor je geregeld 

On-premise, full cloud of hybride? 

Veel organisaties werken al met ‘follow-you beveiligd printen’/ printmanagementoplossingen. Er is steeds meer vraag naar nieuwe print cloud-oplossingen. Maar is de cloud al volwassen genoeg voor jouw situatie? Met Printing as a Service heb je een stabiele en goed werkende printoplossing die de gewenste performance levert. Wil je weten welke oplossing het beste aansluit op de behoeften in jouw organisatie? Op het deskundige advies van onze specialisten kun je de keuze voor on-premise, cloud of hybride baseren.

Plan een vrijblijvend gesprek

Digitalisering vanaf de multifunctional 

Onze PAAS consultants denken mee in een efficiënt werkproces voor jouw documentstromen. Zo kan er direct gescand worden naar bijvoorbeeld EPD/ECD, financiële of HR-pakketten. De kenmerken die je meekrijgt tijdens het scanproces voorzien het document van de juiste informatie en slaan het op de goede plek op. Dankzij Printing as a Service is je document makkelijk op te zoeken en toegankelijk vanuit iedere locatie. Zo leidt digitalisering tot minder fouten én een hogere productiviteit.  

Thuis veilig printen 

Printing is een essentieel onderdeel van de werkplek. Sinds COVID-19 is er een nieuwe printbehoefte ontstaan; met thuiswerken als nieuwe norm is de behoefte aan thuis printen toegenomen. Maar hoe doe je dit veilig? En welke oplossing is geschikt voor jouw organisatie? Zijn de mogelijkheden van Printing as a Service op kantoor hetzelfde als thuis? 

Wil je meer weten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Printing as a Service? Plan hieronder een gesprek!

#

Meer weten?

Neem contact op met Frank, Business Consultant Managed Print Services.

Powered by